Oguz Aydin Açiklamasi 'Milli Takim Küçüklükten Beri Hayal Kurdugum Bir An'

Ilk kez A Milli Takim kadrosuna davet edilen Oguz Aydin, “Sonuçta küçüklükten beri hayal kurdugum bir an. Su anda hayalin içindeyim. Bir an önce takimla idmana çikip bu ani yasamak istiyorum” dedi.

A Milli Futbol Takimi, 22 Mart’ta Macaristan ve 26 Mart’ta Avusturya ile oynayacagi özel maçlarin hazirliklarini sürdürüyor. Corendon Alanyaspor formasi giyen ve ilk kez A Milli Takim’a davet edilen Oguz Aydin, bugün gerçeklestirilen antrenman öncesinde basin mensuplarinin sorularini yanitladi. Milli takim davetinin ardindan çok heyecanlandigini söyleyen Oguz Aydin, “O an Alanya’daydim. Inanilmaz bir heyecan, inanilmaz bir hayal gibiydi. Sonuçta küçüklükten beri hayal kurdugum bir an. Su anda hayalin içindeyim. Bir an önce takimla idmana çikip bu ani yasamak istiyorum” ifadelerini kullandi.

Oguz Aydin, A Milli Futbol Takimi Teknik Direktörü Vincenzo Montella’yla da telefonda görüstügünü belirtti.



“Fatih hocama tesekkür ederim”

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke’ye tesekkür eden Oguz Aydin, “Fatih hocam öncelikle bana basarilar diledi. Bana verdigi özgüvenle birlikte çok iyi bir yere getirdi. Ona da çok tesekkür ederim” dedi.



“Insallah en iyisini yapip EURO 2024’e katilirim”

Sag ve sol açikta oynamayi tercih ettigini sözlerine ekleyen 23 yasindaki futbolcu, “Oynayacagimiz iki maç EURO 2024 için iyi bir prova. Buraya gelmem benim için bir firsat. Hocamin bana insallah süre verirse en iyisini yapip EURO 2024’e katilirim. Tabii ki rahatim. Hocamin bana görev verecegi her mevkide elimden gelenin fazlasini yapmaya çalisirim. Sag ve sol açikta oynadim genellikle. Bu mevkileri tercih ederim” seklinde konustu.



“Bir an önce takimla antrenmana çikmayi bekliyorum”

Takimla antrenmana çikmak için sabirsizlandigini dile getiren Oguz Aydin, “Orkun küçüklük arkadasim Hollanda’dan. Beni ilk o karsiladi. Daha sonra herkesle tanisma firsatim oldu. Zaten Ümit Milli ve U19’dan Ahmetcan ve Baris Alper beraber oldugum kisilerdi. O yüzden bir an önce takimla antrenmana çikmayi bekliyorum” dedi.

Milli takima davet edilmesini ilk annesine haber verdigini söyleyen Oguz Aydin, “Ilk anneme haber verdim. Annem agladi tabii ki. Çünkü inanilmaz bir gurur. Sonra agabeyime ve babama söyledim. Hayal gibi. Herkes çok mutlu” diyerek sözlerini sonlandirdi.

Kaynak: İHA