Kulüplü Küçük Erkekler Hentbol Kayseri Birinciligi Tamamlandi

Kayseri 2023-2024 Hentbol sezonu Kulüplü Küçük Erkekler Hentbol Kayseri il birinciligi Talas Spor Salonu’nda oynanan müsabakalarin ardindan sona erdi.

08 Subat 2024 Persembe aksami oynanan müsabakalarla baslayan kulüplü küçük erkekler hentbol Kayseri il birinciligi 17 Mart 2024 Pazar günü oynanan müsabakalarla tamamlandi. 2009-2010-2011-2012 dogumlu lisansli sporcularin, dört devreli lig usulüne göre oynadigi müsabakalar neticesinde Melikgazi Izzet Öksüzkaya Orta Okulu Gençlik ve Spor Kulübü-A takimi 54 puanla il birinciligini elde etti. Küçük erkeklerde Talas Gençlik ve Spor Kulübü-A takimi 30 puanla ikinci olurken, Talas Gençlik ve Spor Kulübü-B takimi 15,5 puanla üçüncü, Melikgazi Izzet Öksüzkaya Orta Okulu Gençlik ve Spor Kulübü-B takimi ise 11 puanla dördüncülügü kazandi.

Müsabakalarin ardindan Hentbol Kayseri Temsilciliginin organizasyonu ile Talas Spor Salonunda düzenlenen kupa ve madalya törenine; Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani bagimsiz adaylarindan Enver Sungur, Gençlik ve Spor Talas Ilçe Müdürlügü Sicil Lisans Sefi Betül Yilmaz, emekli ögretmen ve hentbol emektari Alaattin Duman ile kulüp antrenörleri, sporcular ve hentbol severler katildi.

Hentbol Kayseri Temsilcisi Mehmet Fatih Kaymaz kupa töreni öncesinde turnuvanin oynanmasinda emegi geçen hentbol antrenörlerine, sporculara ve ailelerine tesekkür etti.

Kulüplü Küçük Erkekler Hentbol il birinciliginde ilk dört siralamayi elde eden kulüplere kupa ve madalyalari törene katilan protokol tarafindan takdim edildi. Günün anisina çektirilen fotograflarin ardindan kupa töreni sona erdi.

Kaynak: İHA