Hakkari'de Futsal Müsabakalari Sona Erdi

Hakkari’de “Okullar Arasi Yildiz Erkekler Futsal Müsabakalari”, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Spor Salonu’nda yapilan final maçiyla sonuçlandi.

2023-2024 yili okul sporlari kapsaminda Hakkari Il Milli Egitim Müdürlügü ile Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen “Okullar Arasi Yildiz Erkekler Futsal Müsabakalari”, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Spor Salonu’nda yapilan final maçiyla sona erdi. Kiyasiya bir mücadeleye sahne olan final maçinda, Hakkari Seyit Taha Imam Hatip Ortaokulu Takimini 5-3 maglup eden Derecik Sehit Gaffar Okan Ortaokulu sampiyon olurken, Hakkari Sehit Vali Dervis Yalim Ortaokulu da üçüncü oldu.

Final müsabakasi sonrasinda yapilan ödül töreninde, dereceye giren takimlara ödülleri; Il Milli Egitim Sube Müdürü Oktay Kizilkaya, Gençlik ve Spor Sube Müdürü Sabri Demir, Seyit Taha Imam Hatip Ortaokulu Müdürü Necdet Tanyürek tarafindan verildi.

Derecik Sehit Gaffar Okan Ortaokulu, Gençlik ve Spor Bakanligi’nin düzenleyecegi “Okullar Arasi Yildiz Erkekler Türkiye Sampiyonasi” grup müsabakalarinda Hakkari’yi temsil edecegi belirtildi.

Kaynak: İHA