Hacilar Erciyesspor Antrenörü Emin Altindag Açiklamasi 'Hesapta Olmayan Bir Puan Kaybi Yasadik'

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup’ta mücadele veren Hacilar Erciyesspor’da haftayi galibiyetle noktalayamamanin üzüntüsü var.

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 20. hafta maçinda sahasinda Erzincan Ulalarspor ile karsilasan ve 1-0 önde iken sahadan 1-1 esitlikle ayrilan Hacilar Erciyesspor’da moral bozuklugu var. Hacilar Erciyesspor antrenörü Emin Altindag, galibiyetle noktalamayi planladiklari bir maçi berabere bitirmenin üzüntüsü içerisinde olduklarini söyledi.

Emin Altindag, "Oyun üstünlügü bizde idi. Bir çok pozisyon bulduk. Iyi oyundan ziyade galip gelmemiz bir maçti. öne geçmemize ragmen üstünlügümüzü koruyamadik. Sonrasinda girdigimiz pozisyonlari degerlendiremedik. Maçi koparacak golü bulamadik. Hesapta olmayan puan kaybi yasadik" dedi.

Antrenör Emin Altindag, kolay maçlarda kaybedilen puanlari zor maçlarda telafi edeceklerini ve 5 puanlik farki korumak istediklerini söyleyerek, "Pes etmeyecegiz. Önde olan taraf biziz. Bu üstünlügümüzü koruyup sezon sonunda Develigücü’nün üzerinde ligi tamamlamis olmak istiyoruz" açiklamasi yapti.

Kaynak: İHA