Gençlerbirligi Baskani Sungur'dan, Anitkabir'e Ziyaret

Gençlerbirligi Kulübü Baskani Osman Sungur ve yönetim kurulu üyeleri, Anitkabir’i ziyaret etti.

Gençlerbirligi Kulübü Baskani Osman Sungur ve yönetim kurulu üyeleri, Anitkabir meydanindan yürüyerek Atatürk’ün mozolesi önünde saygi durusunda bulundu. Sungur ve beraberindeki heyet, daha sonra Misak-i Milli Kulesi’ne geçti.

Baskan Sungur, Anitkabir Özel Defteri’ne de sunlari yazdi:

“Ebedi eseriniz Nutuk’a ‘1919 senesi Mayis’inin 19. günü Samsun’a çiktim’ diye baslamistiniz. Bizler de Gençlerbirligi’nin 16. Genel Kurulu tarafindan seçilen yönetim, disiplin, denetleme kurulu üyeleri ve taraftarlarimiz ile sporun temsilcileri olarak ayni azim ve kararlilikla bugün, 19 Mart’ta huzurunuza çiktik.

Bizler biliyoruz ki, ‘zeki, çevik ve ahlakli sporcularin’ oldugu kulübümüz, seninle bulustugumuz yerdir. Bu ugurda verdigimiz çabanin üzerine günes olup her gün yeniden dogacaginin farkindayiz. Bu sebeple, Anitkabir’den, senin huzurundan yola çikmak çocuklarimiza, gelecegimize ve Türk sporuna minnetle karisik borcumuzdur.

Asil borcumuzun, açtigin aydinlik yolda hiç yilmadan yürüyerek tüm ümidinin onda oldugunu söyledigin gençlikle birlikte, ’Küçük Hanimefendiler’, ’Küçük Beyefendiler’ diye hitap ettigin çocuklara spor ile aydinlik bir gelecek biraktigimiz zaman biteceginin farkindayiz. Tüm çabamiz, bu kutlu borcumuzu ödemek içindir.”

Kaynak: İHA