Ege Rallisi 33. Yilini Marmaris'te Kutluyor

2024 Türkiye Ralli Sampiyonasi’nin ikinci yarisi Ege Rallisi, 33. yilini Marmaris’te kutluyor. Akdeniz ve Ege’nin kesistigi Marmaris, ayrica ayni tarihlerde cumhuriyetin ilk kadin otomobil yarisçisi Samiye Cahide Morkaya anisina Klasik Otomobil Kulübü tarafindan düzenlenecek Turing yarisina da ev sahipligi yapacak.

Ege Otomobil Spor Kulübü (EOSK) tarafindan düzenlenen ve asfalt zeminde yapilacak olan Marmaris Ege Rallisi, 22 Mart Cuma günü 18.00’de Marmaris Atatürk Meydani’ndaki start seremonisi ile baslayacak ve saat 18.43’te Içmeler Pazar Yeri’nde düzenlenecek seyirci özel etabiyla devam edecek.

23 Mart Cumartesi gününe erken baslayacak olan ekipler, 3 etaptan olusan ve Içmeler, Bördübet, Selimiye rotasini içeren turu tamamlayarak servis alanina dönecekler. Ayni turun ögleden sonra bir kez daha tekrarlanmasiyla gün saat 16.28’de Karayollari servis alaninda sona erecek. Ekipler, rallinin son günü olan 24 Mart Pazar ise Akyaka, Kiran ve Akbük tarafinda yer alan etaplari birer kez geçecek. Saat 14.00’ten itibaren Marmaris Atatürk Meydani’nda yer alan podyumda düzenlenecek ödül töreni ile heyecan sona erecek.

Kaynak: İHA