Ertugrul Dogan, 'Yasanan Süreç Dikkatli Bir Sekilde Takip Edilmektedir'

Trabzonspor Kulüp Baskani Ertugrul Dogan, Fenerbahçe maçi sonrasi yasananlarla ilgili süreci dikkatlice takip ettiklerini belirterek, "Hiç kimse ya da herhangi bir kurum Trabzon sehrini, Trabzonspor Kulübü’nü ve Trabzonspor’un serefli taraftarini dünkü olaylarin önüne meze etmeye kalkismasin. Buna asla izin vermeyecegimizi hatirlatmakta fayda görüyoruz" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasinda Trabzonspor ile Fenerbahçe arasinda oynanan maçin ardindan yasanan olaylarla ilgili olarak Trabzonspor Kulüp Baskani Ertugrul Dogan açiklamada bulundu.

Dogan, yönetim kurulunun tüm yasanan süreci dikkatli bir sekilde takip ettigini belirterek, "Kulübümüz, Türkiye Futbol Federasyonu’nun yarinki disiplin sevklerinden sonra yapacagi detayli açiklamayi kamuoyuyla paylasacaktir. Sunun gayet iyi sekilde bilinmesini isteriz ki; hiç kimse ya da herhangi bir kurum Trabzon sehrini, Trabzonspor Kulübü’nü ve Trabzonspor’un serefli taraftarini dünkü olaylarin önüne meze etmeye kalkismasin! Buna asla izin vermeyecegimizi hatirlatmakta fayda görüyoruz" dedi.

Kaynak: İHA