Volkan Demirel Açiklamasi 'Çok Önemli Bir Haftayi 3 Puanla Kapattigimiz Için Mutluyuz'

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, kendileri için çok önemli bir haftayi 3 puanla kapattiklari için mutlu olduklarini belirterek, "Çünkü kirmizi bölgeden uzaklasip, yukarilara tirmanmak istiyoruz. Çünkü bu takim, bu oyuncular, bu mücadele bunu hak ediyor. Insallah da sezon sonuna kadar bu mücadeleyi verip, Hatayspor’u hak ettigi yerde bitirtmeye çalisacagiz" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasinda Hatayspor, İçel Stadyumu’nda oynanan karsilasmada Samsunspor’u 3-0 maglup etti. Karsilasma sonrasi düzenlenen basin toplantisinda maçi degerlendiren Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, kendileri açisindan çok önemli bir haftayi 3 puanla kapattiklarini söyledi.

Alinan bu 3 puanin sevindirici oldugunu kaydeden Demirel, "Samsunspor’un iyi takim oldugunu, mücadele etmeyi çok kostugunu biliyorduk. Belki oyun olarak evet memnun olmayabiliriz ama biz su dönemde puan kazanmak istiyoruz. Çünkü kirmizi bölgeden uzaklasip, yukarilara tirmanmak istiyoruz. Çünkü bu takim, bu oyuncular, bu mücadele bunu hak ediyor. Insallah da sezon sonuna kadar bu mücadeleyi verip, Hatayspor’u hak ettigi yerde bitirtmeye çalisacagiz" diye konustu.



"Kurdugumuz kadroyla Hatayspor’un 2-3 yilini garanti altina aldik"

Volkan Demirel, gazetecilerin gelecek sezona iliskin düsünceleriyle ilgili soruya ise su yaniti verdi:

"Yani suna inaniyoruz, bu sene yaptigimiz kadroyla, kullandigimiz maliyetlerle biz Hatayspor’un en az 2-3 yilini garanti altina aldik. Insallah bundan sonra da bu oyuncularin planlamasiyla alakali dogru planlar, dogru projeler yapilirsa, Hatayspor gelecek sezon ve ondan sonraki 2-3 sezon elindeki oyuncularla çok rahat edecektir diye düsünüyorum."

Kaynak: İHA