Sakaryaspor - Altay Maçinin Ardindan

Trendyol 1. Lig’in 27. haftasinda Sakaryaspor, sahasinda karsilastigi Altay’i 2-0 maglup etti. Maçin ardindan iki takimin teknik sorumlulari açiklamalarda bulundu.

Karsilasma sonrasi düzenlenen basin toplantisinda konusan Altay Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, “Ikinci devrede yedigimiz ikinci golden sonra bir kirilma yasadik. O kirilma kisa süreli olsa da bizi olumsuz etkiledi. Daha sonrasinda toparlandik, maçi bu sekilde tamamladik. Ama bizim genel anlamda skor disinda baktigimiz oyunu güzellestirerek, oyunu devam ettirerek, gelistirerek, genç oyunculara daha fazla sans vererek, onlari hem Altay’in gelecegi hem de Türk futbolunun içerisine sunabilmekle ilgili bir çalisma içerisindeyiz. Planlamalarimiz var; bu planlamalar, genç oyuncular üzerine ve oyun üzerine açikçasi her geçen gün daha da iyiye gittigini düsünüyoruz. Ama skor anlaminda söyleyebilecegimiz açikçasi bir sey yok. Bugünü de geçtik, önümüzdeki haftada bir bosluk var, tekrar çalismalara devam edecegiz. Daha sonraki süreçte kazanmak için skoru da isin içine dahil edebilecegimiz sekilde bir planlamayi öngörüyoruz. Insallah da bunu basarabilecek durumda oldugumuzu biliyoruz” dedi.



“Bize mutlak galibiyet gerekiyordu”

Sakaryaspor Teknik Sorumlusu Turgay Karsli ise, “Bulundugumuz yeri korumamiz için bundan sonraki oynayacagimiz bütün müsabakalar final müsabakasi. Bizim için önümüzdeki 8 maça baktiginizda üçüncülük için hepsi final. Hepsinin bir final oldugunu düsünüp ona göre oynayip galip gelmemiz gerekiyor. Rakibi de küçümsememek lazim. Bulundugu yeri de iyi degerlendir degerlendirmek gerekiyor, genç arkadaslarla oynadilar. Tebrik ediyorum mücadelelerinden dolayi ama bize mutlak galibiyet gerekiyordu. Üç puan almak için bir tane de gol atmaniz yeterli ama bizim için elzem olan su anda üç puandi. O üç puani aldigimiz için mutluyuz” diye konustu.

Kaynak: İHA