Sahinbey Ampute Deplasmandan Galibiyetle Döndü

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi deplasmanda oynadigi karsilasmada Gebze Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi’ni 1-0 maglup etti.

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi, deplasmanda Gebze Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi ile karsi karsiya geldi. Iki takiminda centilmence mücadele ettigi karsilasmadan mavi beyazli ekip sahadan 1-0 galip ayrildi.

“Alinan galibiyette dolayi mutluyuz”

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi Kulüp Baskani Cuma Güzel, alinan galibiyetten dolayi oyunculari ve teknik heyeti tebrik ederek, “Çiktigimiz her maçta Gaziantep’i ve Sahinbey’i en iyi sekilde temsil etmeye çalisiyoruz. Gebze ile daha önce evimizde oldugu gibi deplasmanda da centilmence geçen bir maç oynadik. Ortaya konan mücadeleden dolayi her iki takimin oyuncularini ve teknik heyetini tebrik ediyorum. Iki takiminda sahada kora kor mücadelesi vardi. Ancak ortaya konan bu mücadeleden galip ayrilan taraf biz olduk. Bir kez daha oyuncularimi ve teknik ekibi kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA