Markus Gisdol Açiklamasi 'Ilk Yari Çok Kötü Bir Performans Sergiledik'

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Hatayspor maçinda ilk yari çok kötü bir performans sergilediklerini belirterek, "Enerjimiz yoktu, gücümüz neredeyse yoktu. Ikinci yarida biraz daha iyi bir performans gösterdigimizi düsünüyorum. Tabi ilk yarida yedigimiz çok basit bir gol vardi" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasinda Samsunspor, İçel Stadyumu’nda oynanan karsilasmada Hatayspor’a 3-0 maglup oldu. Karsilasma sonrasi düzenlenen basin toplantisinda maçi degerlendiren Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, bugün istedikleri performansi gösteremediklerini söyledi.



Özellikle ilk yarida performanslarinin çok kötü oldugunu belirten Gisdol, "Enerjimiz yoktu, gücümüz neredeyse yoktu. Ikinci yarida biraz daha iyi bir performans gösterdigimizi düsünüyorum. Tabii ilk yarida yedigimiz çok basit bir gol vardi. O golden sonra geri gelmeye çalistik. Ikinci yarida da almis oldugumuz bazi tedbirler vardi. Oyuncu degisiklikleriyle birlikte, o tedbirlerden bir tanesi de Alim’i ikinci forvet gibi kullanmam oldu. Yedigimiz o ilk golden sonra biz de geri gelmek adina bazi pozisyonlara girdik ama çok fazla da pozisyona girdik de diyemem. Geri gelmek istedik, goller bulmaya çalistik ama ne yazik ki bugün gerçeklesmedi ve sonucunda da oyu kaybettik" diye konustu.



"Milli arayi iyi degerlendirecegiz"

Ocak ayindan beri uzun süredir oyuncularinin gerçek anlamda bir tatile girmediklerini ve dinlenemediklerini kaydeden Gisdol, söyle devam etti:

"Dinlenemedikleri için biraz yorgun olduklari dönemler de oldu. Uzun bir aradan sonra ilk defa böyle bir tatile girecegiz. Oyuncularima kesinlikle bu milli aranin iyi gelecegini düsünüyorum. Iyi dinleneceklerdir ki, zaten bunu söyledim kendilerine. Kafalarini dinleyip güzel bir sekilde dinlenip bu sekilde geldiklerinde kesinlikle ligin geriye kalan 8 maçinda en iyi performansi göstereceklerinden süphem yok. Bugüne kadar da oyuncularim mükemmel performans gösterdiler. Ligin geri kalan maçlarinda da ayni performansi göstereceklerinden süphem yok."

Satka’nin sakatligiyla ilgili de konusan Gisdol, "Umarim sakatligi ciddi degildir. Ciddi olmadigi gibi milli takima gidip oynayabilir. Çünkü o onun hayaliydi ve milli takimdan da dönüp bize de en iyi katkiyi vermek için umarim ligin geri kalan 8 maçinda da oynayabilir" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA