Kerem Demirbay Açiklamasi 'Sampiyonluk Yolunda Çok Önemli Bir 3 Puan'

Galatasaray’in deneyimli futbolcusu Kerem Demirbay, Kasimpasa maçi sonrasi yaptigi açiklamada, “Sampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puan. Biz Galatasaray’iz. Biz her zaman mücadele ederiz. Inandik ve mücadele edip kazandik” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasinda Galatasaray, deplasmanda karsilastigi Kasimpasa’yi 4-3 yenerek liderligini sürdürdü. Karsilasma sonrasi basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Galatasaray’in deneyimli orta sahasi Kerem Demirbay, “Öncelikle çok mutluyum. 3 puani aldik. Hak ettik ve takimimi da tebrik ediyorum. Tabii ki çok zor bir maç ama takim olarak çok iyi mücadele ettik. Enerji kattik. Oyuna giren oyuncularimiza da bize iyi geldi. Hakim Ziyech de Zaha da çok iyiydi. Sonuçta biz bir takimiz ve sampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puan. Biz Galatasaray’iz. Biz her zaman mücadele ederiz. Inandik ve mücadele edip kazandik bugün. Simdi milli ara var. Insallah kardeslerimiz milli aradan da sakatliksiz gelir ve yoluna devam eder” ifadelerini kullandi.

Çaykur Rizespor maçinda kendisinin uzaktan goller attigi ve bugün de Dries Mertens’ten uzaktan gol geldiginin hatirlatilmasi üzerine Kerem Demirbay, “Mertens adamin dibi” dedi.

Kaynak: İHA