Giresunspor - Sanliurfaspor Maçinin Ardindan

Trendyol 1. Lig’in 27. haftasinda Giresunspor, Sanliurfaspor’a 6-0’lik skorla maglup oldu. Maçin ardindan teknik direktörler açiklamalarda bulundu.

Mücadele sonrasi düzenlenen basin toplantisinda konusan Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller, “Tabii son haftalarda takimla ilgili iyi bir gidisatimiz, toparlanmamiz ve oyuncularimizin bir özgüveni vardi. Ama bugün için onu sahaya yansitamadik. Gerçekten çok ruhsuz ve kötü bir oyun sonunda kötü bir sonuçla maglup olduk. Bu kadar kötü oynarsak karsiligi bu olur. Insallah önümüzdeki maçlarda daha iyi olmaya çalisacagiz” diye konustu.



Sanliurfaspor cephesi

Sanliurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise, “Milli maç arasina girerken lig esitlendi. Tekrar sifirdan basladi.

Onun için mutluyum ama tabii ki rakibimiz Giresunspor’da gençlerin çabasini alkislamak lazim, skora bakmamak lazim. Çok da sevinç yasadigimi söyleyemem. Çünkü koca camialar, büyük kulüpler bu duruma düsebiliyor. Ben Balikesir’in hocasiyken buraya geldigimde gençlerle oynamistik. Son dakika Balde atmisti. 1-0 maglup olmustuk, Giresunspor’un sampiyon oldugu sene. Türkiye’de roller çok çabuk degisiyor. Tabii bunlarin nedenlerini arastirmak lazim. Maçin çok söylenecek seyi yok. Maça baskili basladik, gol atinca is çözüldü. Giresunspor’u bu sahada bu skorla yenebilen baska takim pek yok. Kolay olacagini pek düsünmüyorum. Giresunspor Baskani’na ve Serhat hocaya basarilar diliyorum. Giresunspor formasini terleten bu çocuklara basarilar diliyorum. Biz de bu milli maç arasini iyi geçirip bu ligde tutunma adina tekrar bir moral yakaladik. Bunu da avantaja çevirmek zorundayiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA