Galatasaray'da Degisiklik Yok

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk son oynadiklari Çaykur Rizespor maçinin 11’ine göre Kasimpasa müsabakasinda degisiklik yapmadi.

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasinda Galatasaray deplasmanda Kasimpasa ile karsilasiyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, son oynadiklari Çaykur Rizespor maçina göre Pasa karsisinda 11’de degisiklik yapmadi.

Sari-kirmizililarda, Davinson Sanchez ile Serge Auirer sakatliklarindan dolayi, Sergio Oliveira da teknik heyet karariyla kadroda yer almadi.

Berkan Kutlu yine stoperde

Galatasaray’da stoper bölgesinde Danimarkali futbolcu Victor Nelsson’un yaninda Berkan Kutlu basladi.

Berkan, geçtigimiz hafta oynanan Rizespor müsabakasinda da yine defansin ortasinda oynamisti. 26 yasindaki futbolcu, daha önce de sol bek pozisyonunda görev almisti.

Abdülkerim Bardakci 2 maç sonra kadroda

Galatasaray’in savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakci, Kasimpasa maçinin 21 kisilik kadrosunda yer aldi. Son olarak Ziraat Türkiye Kupasi’ndaki Fatih Karagümrük mücadelesinde oynayan Bardakci, sakatligindan dolayi Süper Lig’de Besiktas ve Çaykur Rizespor müsabakalarinda forma giymedi.

Sari-kirmizililar mücadeleye; Fernando Muslera, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Berkan Kutlu, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Baris Alper Yilmaz, Dries Mertens, Kerem Aktükoglu ve Mauro Icardi 11’i ile basladi.

Yedeklerde ise, Günay Güvenç, Eyüp Aydin, Wilfried Zaha, Tete, Hakim Ziyech, Abdülkerim Bardakci, Ali Yesilyurt, Hamza Akman, Tanguy Ndombele ve Carlos Vinicius bekledi.

Taraftarlar yalniz birakmadi

Galatasarayli taraftarlar, Kasimpasa deplasmaninda takimini yalniz birakmadi. Sari-kirmizili taraftarlar, kendilerine ayrilan bölümü tamamen doldururken, tezahüratlarla takimlarini maça hazirladi. Taraftarlar ayrica 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Sehitleri Anma Günü içine tribünde ’Bir destandir Çanakkale’ ve ’Çanakkale bu milletin gurur baskentidir’, ’Geri dönmeyi düsünmediler, Mektebi Sultani Sehitleri’ ve ’Geçmisini bilmeyen gelecege yön veremez. Bir ruhtur Çanakkale’ pankartlari açti.

Kaynak: İHA