Erzurumspor FK - Tuzlaspor Maçinin Ardindan

Trendyol 1. Lig’in 27. haftasinda Erzurumspor FK, sahasinda Tuzlaspor’u 1-0 maglup ettigi maçin ardindan teknik direktörler açiklamalarda bulundu.

Karsilasma sonrasi düzenlenen basin toplantisinda konusan Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Tuzlaspor maçinin kendileri açisinda çok kritik maç oldugunu belirterek, "Bizim açimizdan çok çok kritik bir maçti. Çünkü rakibimiz deplasmanda Kocaeli gibi bir takimi maglup edip bize gelmislerdi. Puana ihtiyaçlari vardi onlarin da. Kendi adimiza kazanip alttan kurtulmak istiyorduk, kazanip alttaki takimlarla puan farkini açmak istiyorduk. Bizim hedef maçimizdi. Ama ilk 7’yi bundan sonra rahatlikla diyebilecegimi söylerim. Ligin altindan artik koptuk diyebilirim. Yeni hedefimiz play-off olacak. Bunu bugüne kadar hiç dillendirmedim. Çünkü hani matematiksel olarak degilse bile artik hani rahat bir puana eristik. Bundan sonraki süreç bizim adimiza önemli. Oyuncularima sürekli söylüyorum. Bir buçuk yildir buradayim. Geçen sene göreve basladigimiz günden beri büyük övgüleri hak ediyorlar. Takim kaptanindan Mustafa Yumlu’dan, Orhan’indan. Eren’inden, Celal’inden, hepsini sayamayacagim. Büyükleri kim saydi? Göktug’undan en gencine kadar, Yakup’una kadar hepsine çok tesekkür ediyorum. Bütün övgüleri hak ediyorlar" dedi.



Tuzlaspor cephesi

Tuzlaspor Teknik Direktörü Bekir Irtegün ise, "Erzurum gibi zor bir deplasmanda, son 9 maçta bir gol yemis, çok kati savunmayla oynayan, ileriye direkt özellikle Eren’i çok iyi kullanan takima karsi burada en az bir puanla dönmeyi istiyorduk. Buna göre de çalistik. Nitekim anlattigimiz, çalistigimiz pozisyonlardan golün gelmesi üzüntü verici açikçasi. Çok zoruna gidiyor insanin böyle önemli bir haftada. Ama yapacak bir sey yok. Simdi güzel bir ara var. Bu aradan sonra bakacagiz. Iyi çalisacagiz. Iki tane önemli maçta Ümraniye ve Giresun’a baslayacagiz. Telafi etmeye gayret edecegiz. Erzurumspor’u bu çikisindan dolayi tebrik ederim. Iyi gidiyorlar. Hakan Hoca basta olmak üzere oyuncu arkadaslarimi ve camiayi tebrik ederim" diye konustu.

Kaynak: İHA