Çagdas Bodrum Spor Evinde Pinar Karsiyaka Ile Karsilasti

Lige çiktigindan bu yana her karsilasmasinda seyircisine yasattigi heyecan ile lige tutunma mücadelesine devam eden Çagdas Bodrum Spor, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta karsilasmalari kapsaminda ligin 4. sirasinda yer alan Pinar Karsiyaka ile karsilasirken parkeden 98-97 maglup ayrildi.

Mugla Mentese Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye Chris Warren, Dominic Jordan Artis, Jaron Tremel Johnson, Amar Alibegovic, Ahmet Duverioglu ilk besi ile baslayan Çagdas Bodrum Spor, karsilasmanin il periyodunu 27-27 berabere tamamlayarak ikinci periyodunu da kiyasiya bir mücadele sonrasi 52-44 geride tamamladi.

Çagdas Bodrum Spor, tüm çabasina ragmen üçüncü seti 71-61 geride tamamladi. Maç boyu oldukça üstün bir performans ile gelistirdigi ataklarla tribünlerin tezahüratlari ile takimi ataga kaldiran Chris Warren’in da katkilariyla son periyot baslarinda rakibi ile arasindaki farki kapatarak öne geçen Çagdas Bodrum Spor, son saniyeye kadar mücadeleyi elinden birakmasa da maçtan 98-97 maglup ayrilan taraf oldu.

Çagdas Bodrum Spor‘da takima sagladigi katki ve gösterdigi üstün performansi sayesinde 31 sayi ile Chris Warren en çok sayi kazandiran oyuncu olurken, kendisini 21 sayi ile Dominic Jordan Artis, 14 Sayi ile Amar Alibegovic ve 11 sayi ile Fatih Cantitiz takip etti.

Kaynak: İHA