Bodrum FK - Boluspor Maçinin Ardindan

Trendyol 1. Lig’in 27. haftasinda Bodrum FK ile Boluspor’un 1-1 berabere kaldigi maçin ardindan teknik direktörler açiklamalarda bulundu.

Trendyol 1. Lig’in 27. hafta mücadelesinde Bodrum FK, sahasinda Boluspor ile 1-1 berabere kaldi. Müsabakanin ardindan Bodrum FK Teknik Direktörü Ismet Tasdemir ile Boluspor Teknik Direktörü Yalçin Kosukavak, açiklamalarda bulundu.

Ismet Tasdemir: "Her hafta üstüne koyarak devam edecegiz"

4 haftadir galip gelemediklerini söyleyen ve en kisa sürede 3 puan alacaklarini belirten Bodrum FK Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, "Önemli bir karsilasmaydi, konum itibariyla iki takim için de önem arz ediyordu. Oyun da fena olmadi aslinda ama seyircinin olmayisi maçi biraz yavan bir hale getirdi. Seyircisiz tüm maçlar genelde böyledir. Biz maçin basindan sonuna kadar üçüncü bölgedeki son paslar ve son vuruslarin haricinde bence çok dogru seyler yaptik. Oyunun genelinde üstündük. Belki de sezon itibariyle topun en çok bizde kaldigi maç olabilir. Son paslardaki beceriksizligimiz maalesef bugün kazanmamizi engelledi. Güçlü ve iyi bir rakibe karsi oynadik. Oyuncularim kazanmayi çok istedi ama kazanamadilar. 7 maç kaldi, 1 puan aldik yolumuza devam ediyoruz. Her hafta üstüne katarak insallah devam ederiz. 4 haftadir galip gelememe süremiz oldu. Geçen sene bir dönem bunu yasamistik. En kisa sürede 3 puani alip tekrardan galibiyetler serisine baslayabiliriz" dedi.



Yalçin Kosukavak: "Oynamayi seven bir takimiz"

Boluspor Teknik Direktörü Yalçin Kosukavak ise, "Son haftalarda play-off hattindaki takimlarin kazanmasi, yukarida play-off’un içinde olan takimlarin maç kazanamamasi asagidan gelen takimlari biraz istahlandirip bugünki oyunu zorlastiran etkenlerden bir tanesiydi. 1 puan aldik baktiginiz zaman ve lig sonunda ikili averajlarda Bodrum FK ve Bandirmaspor’dan öndeyiz. Bu bizim için günün kari olarak görünüyor. Biz oynamayi seven bir takimiz ama maalesef zemin problemi nedeniyle iki takim açisindan da topun hizlandigi topa sahip olma oyunlari yoktu. Ona ragmen kazanabilirdik savunma oyuncumuzun yaptigi hatadan gol yedik ve esitlik saglandi. Bodrum FK’yi tebrik ederim, 2 senedir yarisiyorlar" diye konustu.

Kaynak: İHA