Bakan Bak Açiklamasi 'Türkiye'nin Dört Bir Yaninda Tesisler Yapiyoruz'

Türkiye’nin dört bir yaninda spor tesisleri yaptiklarini belirten Gençlik ve Spor Bakani Dr. Osman Askin Bak, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan önderliginde spor devrimi yasandigini söyledi.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Malatya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakani Dr. Osman Askin Bak, valilik ziyaretinin ardindan Malatya Stadyumu’nda incelemelerde bulundu.

Stadyumdaki incelemelerinin ardindan açiklamalarda bulunan Bakan Askin, ”Bir dizi spor tesislerinin açilisi için Malatya’mizdayiz. Ayni zamanda Malatya Stadyumu’nun son durumuna bakiyoruz. Zeminde bakimlar devam ediyor. Depremzede vatandaslarimizi misafir olmasi nedeniyle localar ve tribünlerde bazi hasarlar olusmus. Tüm stadi yeniden elden geçirecegiz“ dedi.



“Türkiye’nin dört bir yaninda tesisler yapiyoruz”

Malatya’ya 4 bin kapasiteli ek yurt projeleri için çalismalarin sürdügünü aktaran Bakan Askin, “Spor faaliyetleri açisinda Malatya’mizda her ilçesine dokunmusuz pek çok eser tamamlanmis durumda. Malatya’mizin ayaga kalkmasi için devlet olarak hep beraber çalisiyoruz. 2018’de açilisini yaptigimiz Malatya Stadyumu’nu toparlayacagiz. Yeni Malatyaspor Kulübü Baskanimizla da görüserek Malatyaspor’umuzla ilgili degerlendirmeler de yaptik. Insallah Malatyaspor’umuzu Süper Lig’e bekliyoruz. Türkiye’nin dört bir yaninda spor tesisleri yapiyoruz. Sayin Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan önderliginde spor devrimi yasaniyor ülkemizde. Buradaki en büyük amacimiz bagimlikla, uyusturucu ve kötü aliskanliklarla mücadele etmek. Burada ailelerimiz tekrar söylüyoruz, çocuklarimizi spor tesislerine getirin. Ülkemizin spordaki bu yükselisi çok çok önemli” diye konustu.

Kaynak: İHA