Ziya Akçeken Açiklamasi 'Play-Off Potasinda Kalarak Hedefimize Ulasmak Istiyoruz'

Çorum FK Teknik Sorumlusu Ziya Akçeken, Manisa FK maçinin ardindan, “Her maça en iyi sekilde hazirlanip play-off potasinda kalarak hedefimize ulasmak istiyoruz” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 27. haftasinda Çorum FK, sahasinda Manisa FK’yi 4-3 maglup etti. Karsilasma sonrasi düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Teknik Sorumlu Ziya Akçeken, maça istedikleri gibi arzulu ve istekli sekilde baslayamadiklarini belirterek, bununla ilgili gerekli analizleri yapacaklarini söyledi.

Maçta 2-0 geriye düstükten sonra takimin gerçek kimliginin ortaya koydugunu dile getiren Akçeken, pes pese gelen iki golün ardindan devre arasinda teknik direktör Serkan Özbalta’nin ikaziyla birlikte ikinci yariya daha iyi basladiklarina dikkat çekti.

"Hepsi de mücadeleci bir oyun ortaya koydular"

Yaptiklari hamlelerle birlikte üçüncü golü bulduklarini hatirlatan Akçeken, “Daha sonra oyuna aldigimiz yardimci oyuncularla birlikte daha coskulu yagmur nedeniyle daha mücadeleci bir oyun vardi. Ve hepsi de mücadeleci bir oyun ortaya koydular. Hepsiyle ne kadar gurur duysak azdir. Maçin basi istedigimiz gibi geçmedi. Geçen hafta kazanilan bir Eyüp galibiyeti vardi. Futbolcularimizda acaba onun verdigi bir rehavet mi vardi bilmiyoruz. Gerekli analizleri yapacagiz. Ama oyuncularimizin iki golün ardindan ortaya koyduklari performanstan dolayi tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

"Eksiklerimizi giderecegiz"

Kalan maçlara en iyi sekilde hazirlanacaklarini vurgulayan Akçeken, “Milli araya girecegiz. Eksiklerimizi giderecegiz. Son 7 hafta. Her maça en iyi sekilde hazirlanip play-off potasinda kalarak hedefimize ulasmak istiyoruz. Mayisin sonunu düsünmeden her hafta ayni ciddiyette hazirliklarimizi yapacagiz. Günün sonunda ne olacagini Allah bilir. Hedefimiz play-off’taki yerimizi garantilemek. Bu maç o yüzden önemliydi. Kazandigimiz için mutluyuz. Bu galibiyeti Çorum FAK ailesi ve Çorumlulara armagan ediyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA