Trabzonspor, Fenerbahçe Maçina Hazir

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasinda sahasinda Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Trabzonspor, hazirliklarini tamamlayarak zorlu müsabakaya beklemeye basladi.

Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Abdullah Avci, yönetiminde isinma hareketleriyle baslayan antrenman taktik çalismasiyla sona erdi. Bu antrenmanla Fenerbahçe maçinin hazirliklarini tamamlayan bordo-mavililer kampa girdi.

Biletler tükendi

Trabzonspor, yarin sahasinda oynayacagi Fenerbahçe maçina taraftarlar yogun ilgi gösterdi. Bu sezon tribünlere taraftar çekmekte zorlanan bordo-mavili kulüp maça iki gün kala biletleri tüketmisti. Iki takim arasinda oynanacak olan karsilasmayi 41 bin taraftarin izlemesi bekleniyor. Sampiyonluk sezonun ardindan rekor bir taraftar müsabakayi yakindan takip edecek.

Yöneticiler de büyük ilgi gösteriyor

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasinda oynanacak olan karsilasmayi sehir disinda bulunan yöneticilerde büyük ilgi gösterdi. Bu sezon alinan saha sonuçlarinda etkisiyle Trabzon’da oynanan karsilasmalarin bir çogunu takip edemeyen bazi yöneticiler, Fenerbahçe maçi öncesi sehre gelerek bir dizi etkinliklere katildi.

Kaynak: İHA