Sergen Yalçin Açiklamasi 'Ligi Ilk 10 Sira Içinde Tamamlamak Istiyoruz'

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçin, Besiktas maçinin ardindan yaptigi açiklamada, Süper Lig’i ilk 10 sira içinde bitirmek istediklerini söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasinda Antalyaspor, deplasmanda Besiktas’in 2-1 maglup etti. Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçin, “Ilk yari tamamen kontrolümüzde geçti. Çok iyi oynadik. Özellikle geçisleri iyi yaptik. Merkezi iyi kullandik. Ilk attigimiz gol ders sayilabilir bir goldü. Attigimiz penaltiyi çok görmedim. Penalti miydi degil miydi görmedim. Ilk yari böyle bitti. Yedigimiz sok gol çok zor bir gol. Zor bir zaman diliminde takimi moralini bozdu. Motivasyonu düsürdü. Ikinci yari rakibimiz daha iyi oynadi. Ikinci golü de bulabilirlerdi. Son dakikada verilen penalti, atilamayan penalti bizim adimiza sans. Bunlar olabiliyor. Bugün itibariyla sans bizden yanaydi. Oyuncularimi tebrik ediyorum. Kisitli bir kadroyla iyi mücadele ediyoruz. Aylardir ayni oyuncularla oynuyoruz. Oyuncular öz veriyle oynuyor. Ligi ilk 10 sira içinde tamamlamak istiyoruz. Oyuncularimi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandi.

Besiktas ile ilgili sorulara cevap vermek istemedigini de belirten Yalçin, “Oranin bir hocasi, bir baskani var. Ben Antalyaspor teknik direktörüyüm. Yorum yapmam dogru olmaz. Kimseye saygisizlik yapmak istemiyorum” diye konustu.



“Anadolu takimlari maddi anlamda zor durumda”

Sergen Yalçin, transfer döneminde transferi açamadiklarini hatirlatarak, “En iyi oyuncumuz gitti. Bizim basimiza geliyor böyle seyler. Ülkenin hassas noktalarina dokundu ve göndermek zorunda kaldik. Öyle olmasi gerekiyordu. Antalyaspor’u ekonomik olarak sikintiya sokmak istemedik. Elimizdeki takimla kümede kalabilir miyiz dediler. Ben de kalabilirim dedim. Bu sekilde devam ediyoruz. Su an 41 puanimiz var. 50 puan bandinda ligi bitirmek istiyoruz. Oyuncularim ellerinden geleni yapmaya çalisiyor. Ben de istiyorum genis bir kadro ancak isimiz elimizde olanla en iyisini yapmak. Bunu yapmaya çalisiyoruz. Insallah basarili oluruz. Kolay degil buralarda çalismak. Anadolu takimlari maddi anlamda zor durumda. Gelirleri arttirmak lazim. Iyi kadrolar kuramaz. Bu durum kaliteli oyun oynanmasini engeller. TV gelirlerinin biraz daha yukarida olmasi gerekiyor. Euro’dan dolayi” seklinde konustu.

Taraftarlarin kendisini tribüne çagirmasini bekleyip beklemedigiyle ilgili gelen soruya Yalçin, “Daha güzel agirlanmak isterdim. Burada oynadik, burada kupalar kazandik. Tarihin en uzun sezonunda pandemi döneminde kupalar kazandik. Daha iyi agirlanip gururumuz oksanirdi. Futbol böyle bir is. Bugün varsin yarin yoksun” cevabini verdi.

Kaynak: İHA