Osasuna'yi 4 Golle Geçen Real Madrid Liderligini Sürdürdü

La Liga’da Osasuna deplasmanindan 4-2’lik galibiyetle ayrilan Real Madrid, liderligini devam ettirdi. Karsilasmada sonradan oyuna dahil olan milli futbolcu Arda Güler’in de bir sutu direkten döndü.

Ispanya La Liga’nin 29. haftasinda Real Madrid, Esradio El Sadar’da Osasuna’nin konugu oldu. Mücadelenin henüz 4. dakikasinda Vinicius Junior’un golüyle eflatun-beyazlilar öne geçti. Hizli cevap veren ev sahibi Osasuna ise 7. dakikada skoru yeniden esitledi. Ancak hiz kesmeyen Real Madrid, 18. dakikada Dani Carvajal’in golüyle yeniden öne geçti. Karsilasmanin ilk yarisi da bu skorla tamamlandi.

Ikinci yarida ise Madrid ekibi 61’de Brahim Diaz ve 64’te Vinicius Junior’un skoru 4-1’e getirdi. Osasuna, 90+1’de buldugu golle farki 2’ye indirdi. Mücadelede baska gol olmayinca Real Madrid, sahadan 4-2 galip ayrildi. Puanini 72’ye yükselten eflatun-beyazlilar, maç fazlasiyla Girona’nin 10 puan önünde liderligini sürdürdü.

Arda Güler, direge takildi

Milli futbolcu Arda Güler de maçin 85. dakikasinda Vinicius Junior’un yerine oyuna dahil oldu. Bir önceki lig maçinda Celta Vigo’ya karsi aglari sarsan Arda, bu müsabakada da gole çok yaklasti. 90+4. dakikada orta sahadan etkili bir sut çikaran genç futbolcunun sutu üst direkten döndü.

Kaynak: İHA