Kocaelispor Baskani Engin Koyun Açiklamasi 'Birakiyorum'

Kocaelispor’da Gençlerbirligi karsisinda alinan 2-0’lik maglubiyetin ardindan Hodri Meydan’in yaptigi “Acil koltugu birak” çagrisi üzerine kulüp baskani Engin Koyun “Görevi birakiyorum” dedi.

Trendyol 1.Lig’de zirve yarisindan her geçen hafta uzaklasan ve Süper Lig yolunda hedeflerini zora sokan Kocaelispor’da taraftar grubu Hodri Meydan, kulüp baskani Engin Koyun’a ‘Acilen koltugu birak’ çagrisi yapti. Ankara deplasmanindan dönen kulüp baskani Engin Koyun ise yinelenen istifa çagrisi üzerine “Birakiyorum” dedi.

Kocaelispor’da Koyun’un görevi birakmasinin ardindan mevcut baskan vekili Recep Durul ile sezon sonuna kadar devam edilecegi ögrenildi.

6 haftadir galibiyet alamadilar

Haftalardir kendi evinde de, deplasmanda da puan kayiplari yasayan, ligin yüksek bütçeli takimlari arasinda yer alan Kocaelispor’da devre arasi transferlerinin beklentileri karsilamamasiyla birlikte sesler yükselmeye basladi.

Taraftarin tepkisi üzerine önce teknik direktör Ertugrul Saglam ile yollar ayrildi. Ardindan Mustafa Gürsel ile el sikisan Kocaelispor Yönetimi geride birakilan 3 maçta da galibiyet yüzü göremedi. Ezeli rakiplerinin puanlari topladigi haftalarda takimin iyi futbol sergileyememesi ve kötü sonuçlar almasiyla birlikte tepkiler daha sert ifadeler ve sloganlarla bir kez daha kulüp baskani Engin Koyun’a yöneldi. Tribünlerin maçlarda agir ifadelerle istifa çagrisi yaptigi Engin Koyun geçen hafta iç saha maçinda stadi karsilasma bitmeden terk etmisti. Yönetim kurulunun hafta içinde yaptigi ‘Tamam mi?’, ‘Devam mi?’ toplantisindan da Koyun ve ekibinin göreve devam etmesi yönünde karar çikmisti. Ancak son 5 haftada aldigi 3 beraberlik ve 2 maglubiyetle Ankara’ya giden Kocaelispor, Gençlerbirligi karsisinda 2-0’lik maglubiyetle sahadan ayrildi. Altinci haftada da galibiyet sevinci yasayamayan taraftar tribünlerden ‘Baskan olsana, baskan olsana, Gümüshane’ye baskan olsana’ sloganlari atti. Maçin akabinde Hodri Meydan çok sert açiklama yayinladi. Engin Koyun ise yalnizca “Birakiyorum” diyerek taraftarin çagrisini kabul etti.

Kaynak: İHA