Hodri Meydan'dan Engin Koyun'a Açik Çagri

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden ve haftalardir istedigi sonuçlari alamayan Kocaelispor’da taraftar grubu Hodri Meydan, kulüp baskani Engin Koyun’a açik çagrida bulunarak, "Acilen koltugu birak. Taraftari baska seylere zorlama" dedi.

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden ve Süper Lig yolunda çiktigi maçlardan birkaç haftadir istedigi sonuçlari alamayan Kocaelispor, sezonun 27. haftasinin açilis maçinda Ankara ekibi Gençlerbirligi’ne 2-0 maglup oldu. Körfez ekibinin taraftar grubu Hodri Meydan, maçin ardindan dogrudan kulüp baskani Engin Koyun’u hedef alan çok sert açiklama yapti. Gece yarisi yapilan sosyal medya paylasimla Koyun’dan baskanligi birakmasi istendi. Hodri Meydan’in paylasiminda su ifadelere yer verildi:

“Döner dönmez baskanligi birak”

“Seni bu sehirde, Kocaelispor baskanlik makaminda hiç kimse istemiyor. En son yapilan kongrede, yeniden baskanliga seçildigin gün de dahil olmak üzere hiçbir zaman bu taraftar seni Kocaelispor baskanlik makamina yakistiramadi. Sehre döner dönmez, ilk isin baskanlik görevini birakmak olsun. Artik bu taraftari baska seylere zorlama. Istifa da bir hizmettir. Son hizmetini yap, hesabi öde ve koltugu acilen birak."

Kaynak: İHA