Bülent Uygun Açiklamasi 'Ortada Bir Suç Varsa Benimdir'

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Adana Demirspor maglubiyetinin ardindan, “Ortada bir suç varsa o suç her zaman için hocanindir, benimdir” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasinda Sivasspor, deplasmanda karsilastigi Adana Demirspor’a 4-1 maglup oldu. Maç sonu basin toplantisinda konusan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, “Ilk yari oyunu dengelesek bile sonrasinda gol bulduktan sonra tabii hatalar oluyor. Futbolun dogasinda var. 8 haftadir çok iyi giden, yükselise giden bir takimimiz vardi ama bu süreç içerisinde gerçekten tabii kimsenin bilmedigi yasadigimiz çok zorluklar var. Bununla beraber kaybedilmis bir puan var. Sivasspor camiasindan, taraftarindan özür diliyoruz. Futbolcu kardeslerim de bu üzüntüyü fazlasiyla hissediyorlar. Ortada bir suç varsa o suç her zaman için hocanindir, benimdir” ifadelerini kullandi.

Uygun, milli maç arasini en güzel sekilde degerlendireceklerini belirterek, "Tekrar istekli, arzulu, coskulu, bu formayla taraftarimizin arzuladigi oyunu oynayacaklarla birlikte sahada kaldigimiz yerden devam etmeye çalisacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA