Amatör Lig Takimi Yabanci Futbolcu Transfer Etti

Çorum’un Alaca ilçesinde faaliyet gösteren Alacagücü Futbol Takimi, Fildisi Sahili uyruklu Ibrahim Abdoul Kader’i transfer ederek ilçe tarihinde bir ilke imza atti.

Alacagücü Spor’dan yapilan açiklamada, yabanci uyruklu futbolcularin Alacagücüspor’u hak ettigi yere tasiyacaklari belirtilerek sampiyonluk sözü verildi.

Alacagücü Spor Takimi Baskani Kadir Bayat, hedeflerinin bu sezon sampiyonluk oldugunu belirterek, "Takima transfer ettigimiz yabanci uyruklu 1 futbolcu ile birlikte gücümüze güç kattik. Böyle güzide kardeslerimiz neden çogalmasin? Neden takim daha iyi olmasin? Burada özellikle Alacali is adamlarimiza sesleniyorum. Hep birlikte Alacagücüspor’u hak ettigi yere birlikte tasiyalim. Bizlerden hiçbir zaman destegini esirgemeyen Alaca halkina, yöneticilerimize ve taraftarlarimiza tesekkür ediyorum" dedi.



’Oyunculardan sampiyonluk sözü’

Fildisi Sahili uyruklu Ibrahim Abdoul Kader, Alaca’yi çok sevdiklerini ve insanlarin misafirperver olduklarini belirterek sampiyonluk sözü verdi.

Alacagücü Spor Müdürü ve Baskan Yardimcisi Mustafa Tosuncu da Alacalilara seslenerek, takima sahip çikmalarini istedi. Tosuncu; Alaca Kaymakami, Belediye Baskani, kulüp baskani, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolculara tesekkürlerini bir kez daha iletti. Mustafa Tosuncu sporun her alaninda Çorum il genelinde Alaca’nin söz sahibi oldugunu, futbolda da bunu ispatlayarak takimlarini ilk etapta ikinci amatörde sampiyon yapip bir üst lige ve oradan da BAL’a çikartacaklarinin sözünü verdiler.

Kaynak: İHA