Teknik Direktör Abdullah Avci, Iftarda Basin Mensuplariyla Bulustu

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, Fenerbahçe maçi öncesi basin mensuplariyla iftar yemeginde bir araya geldi.

Trendyol Süper Lig’inin 30. haftasinda sahasinda ezeli rakibi Fenerbahçe’yi agirlayacak olan Trabzonspor’da, Teknik Direktör Abdullah Avci, zorlu müsabaka öncesi basin mensuplariyla iftar yemeginde bir araya geldi. Çok sayida çok sayida gazetecinin katildigi iftar sonrasi Avci, basin mensuplariyla sohbet ederek kendisine yöneltilen sorulari yanitladi.

Önümüzdeki sezonun planlamasini yaptiklarini belirten Avci, "Planlama Trabzonspor’un bütçesine göre yapilacak ve ona göre açiklanacak. Transfer, kamp ve her sey organize edilmis durumda. Yarisirken transfer çalismalari hizli bir sekilde devam ediyoruz. Görüstügümüz oyuncular. Temaslarimiz devam ediyor. Kamp baslamadan transferlerimizi de tamamlamak istiyoruz" dedi.

Alanyaspor maçinda Ugurcan Çakir ile Denswill arasinda yasanan pas ve ardindan yenen golle ilgili olarak ise Avci, "O pas tabii ki hata. Iletisim bozuklugu var. Denswil saha dagilimina bakiyor. Arkadaslarim yerlesti mi diye bakiyor. Rakip top bizdeyken formasyon degistiriyordu. Denswill de arkadaslarinin dagilimina bakiyordu. Ne yapacagini bilmesi için bakmasi lazim. O bakarken Çakir topu ona atti. Bekli 20-30 senede bir olacak sey o da benim basima geldi" diye konustu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, Fenerbahçe maçiyla ilgili olarak ise, "Maçla ilgili bir sey konusmayacagim. Abdullah Avci’nin Fenerbahçe istatistiklerine bakabilirsiniz. Hayirlisi olsun güzel bir maç olsun" temennisinde bulundu.

Organizasyonun ardindan Trabzonspor Teknik Direktör Abdullah Avci ile basin mensuplari hatira fotografi çektirmesiyle son buldu.

Kaynak: İHA