Sampiyon Çamlik, Tur Için Usak'a Gitti

Denizli’de U14 Ligi sampiyonu olan Çamlik FK, 14-17 Mart tarihleri arasinda Usak’ta yapilacak olan 1. Kademe Türkiye Sampiyonasi’nda Denizli’yi temsil edecek. Son çalismasini Servergazi Stadi’nda yapan kirmizi-mavililer, Mugla, Aydin, Antalya, Kütahya ve Burdur temsilcileri ile mücadele edecek.

Çalismalarini teknik sorumlu Senol Ünlü nezaretinde sürdüren Çamlik FK U14, hedefini rakiplerini geçerek bir üst tura adini yazdirmak olarak belirledi. Sampiyonluk sürecini degerlendiren Kulüp Baskani ve Teknik Dorumlu Senol Ünlü iyi bir hazirlik süreci geçirdiklerine dikkat çekerek, “Yillardir elimizde olan yaklasik 6-7 yillik bir oyuncu grubu vardi. Onlarin adina çok sevindik. Çocuklar bir emek verip basari elde etmenin ne demek oldugunu ögrendiler. Usak’ta da artik elimizden geleni yapacagiz. Ayni oyunumuzu orada da oynayacagiz. Çocuklara güveniyoruz. Tabii burada bir de Denizli’yi temsil edecegiz. Artik hepimiz haziriz. Bugün de son antrenmani yaptik. Bir sakat oyuncumuz var. Iyi bir kalecimiz yok. Onun disinda da tam kadro Usak’a gidiyoruz” dedi.



“Takim olarak haziriz”

Grupta güçlü ekiplerin bulunduguna isaret eden Ünlü, “Futbol sahada oynaniyor. Gidip görecegiz. Biz takim olarak haziriz. Orada elimizden gelenin en iyisini yapacagiz. Tabii bu elde edilen basari ekip çalismasinin sonucunda elde ediliyor. Sahanin içinde de disinda da futbolda kendi basina bir sey olmuyor. Bu basarida gerçekten çok büyük emek verildi.

Veliler çocuklari haftanin yedi günü bazen çift idmana tasidilar. Çocuklarda hiç yilmadan, hiç antrenman kaçirmadan hastalik sakatlik disinda antrenmanlara devam ettiler. Antrenör ekibimiz her zaman tabii ki elinden geleni yapti. Onlar da hepsi çok degerli. Bunun disinda Cavit hoca ve ekibinden atletizm ve jimnastik konusunda. Onun da çok verimini aldik ve bu konuda birçok konuda oldugu gibi bu konuda da diger kulüplere örnek olduk. Su an bir sürü kulüp bireysel atletizm ve jimnastik üzerine antrenmanlar yapiyor. Bir konuda da Denizli’ye yol gösterdigimiz için mutluyuz” ifadelerini kullandi.

Takim kaptani Nail Emre Isin ise takim olarak hazir olduklarini belirterek, Denizli’yi en iyi sekilde temsil etmek için ellerinden geleni yapacaklarini kaydetti.

Kaynak: İHA