Galatasaray'in En Istikrarlisi Baris Alper Yilmaz

Galatasarayli futbolcu Baris Alper Yilmaz, sari-kirmizililarin bu sezon tüm kulvarlarda oynadigi 46 maçin 45’inde görev aldi ve bu alanda takimin en istikrarli futbolcusu oldu. Söz konusu karsilasmalarin 28’ine 11’de baslayan Yilmaz, 4 kez gol sevinci yasadi.

Galatasarayli futbolcu Baris Alper Yilmaz, bu sezon gösterdigi performansla dikkatleri üzerine çekerken, takimin da en istikrarli futbolcusu konumunda bulunuyor. Galatasaray; Trendyol Süper Lig, UEFA Sampiyonlar Ligi gruplari ve elemeleri, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupasi’nda toplam 46 resmi karsilasmaya çikti.

Tek maç kaçirdi

Teknik Direktör Okan Buruk’un birçok bölgede görev verdigi Baris Alper Yilmaz, söz konusu müsabakalarin 45’inde süre aldi. 23 yasindaki futbolcu, bu performansiyla da takimda bu sezon en çok forma giyen isim oldu. Baris Alper, sadece Süper Lig’de deplasmandaki Sivasspor maçinda sari kart cezalisi oldugu için oynamadi. Görev aldigi 45 maçinda 28’ine 11’de baslayan Yilmaz, 4 gol, 7 asistlik performans sergiledi.

Okan Buruk’un jokeri olan Baris Alper Yilmaz, bu sezon santrfor, sag kanat, sol kanat, sol bek ve sag bek pozisyonlarinda görev aldi.

Baris Alper’in ardindan bu sezon sari-kirmizililarda Kerem Aktürkoglu 44, Fernando Muslera 42 ve Dries Mertens de 41 karsilasmaya çikti.

Kaynak: İHA