Casper Hojer Açiklamasi 'Içerideki Iyi Gidisatimizi Gaziantep FK Maçinda Devam Ettirmek Istiyoruz'

Çaykur Rizespor’un sol bek oyuncusu Casper Hojer, ligde bu hafta oynayacagi Gaziantep FK maçi için, "içerideki iyi gidisatimizi Gaziantep FK maçinda devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’in 30. haftasinda sahasinda karsilasacagi Gaziantep FK maçi hazirliklarina devam ediyor. Mehmet Cengiz Tesisleri’nde Teknik Direktör Ilhan Palut yönetiminde gerçeklestirilen antrenman öncesinde sezon basinda takim katilan 29 yasindaki futbolcu Casper Hojer, basin mensuplarinin sorularini yanitladi.

"Içerideki iyi gidisatimizi Gaziantep FK maçinda devam ettirmek istiyoruz”

Gaziantep FK maçinda galibiyet alarak iç sahadaki iyi gidisati devam ettirmek istediklerini belirten Casper Hojer, "Çok zor bir maçi geride biraktik. Belki güzel bir gol attim ama ayni zamanda karsilasmada penalti yaptirdim. Çok zor bir karsilasma oldu. Kötü bir maglubiyet oldu. Bunu unutturmak lazim ve mümkünse o maçtan dersler çikarmamiz gerekiyor. Galatasaray maçini unutturmak için elimizden geleni yapacagiz. Galatasaray ve diger büyük takimlari ele alirsak ciddi iyi periyotlar oynadik. Önemli olan oynadiginiz iyi periyotlari 90 dakikaya yayabilmek. Anca o zaman güzel bir sonuç alabiliyorsunuz. Bunu yapabilecek kapasitemiz var. Iyi oyuncularimiz var. Içerideki gücümüzü tekrardan gösterip, içerideki iyi gidisatimizi Gaziantep FK maçinda devam ettirmek istiyoruz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA