Bülent Uygun'dan Taraftara Çagri

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Bizim tek beklentimiz taraftarlarimizin takimina ne olursa olsun sahip çikmasi. Tribünleri doldurmasini istiyoruz. Sivasspor taraftariyla güzel, onlar varsa özel. Onlar varsa basari birlikte geliyor" dedi.

Sivasspor’da Teknik Direktör Bülent Uygun, bugün yapilan antrenman öncesi basin mensuplarinin sorularini cevapladi.

Uygun, ligde Adana Demirspor ile önemli bir maça çikacaklarini belirterek, "Adana Demirspor ligin iyi takimlarindan. Antrenörlüge ilk basladiginda futbolcusu oldugum Hikmet Karaman gibi çok özel bir antrenöre karsi maç yapacagiz. Biz de kazanmak ve puanlar almak istiyoruz. Bulundugumuz yerden çok daha yukarilara çikmak adina hem de Sivasspor’u temsilen zor bir maç bizi bekliyor. Insallah kazanan taraf biz oluruz" diye konustu.



“Taraftar varsa basari geliyor”

Kasimpasa maçi öncesi Avrupa potasina yaklastiklarini ancak son 2 maçta yasanan puan kayiplarinin ardindan hedeflerinde bir sasma olup olmadiginin sorulmasi üzerine Uygun su cevabi verdi:

"Elimizdeki kadro yapisi belli. Sistemsel anlamda eksigimiz var ve ligin en düsük bütçeli takimiyiz. Bununla beraber kosu mesafesi en düsük takimlardan bir tanesiyiz. Böyle olunca da sizin o hayal etikleriniz gerçeklesmiyor bazen. Futbolda ama yok. Su olur bu olur diyemiyorsunuz. Her an her sey olabiliyor. Avrupa kupalarina gitmeye alismis bir sehirden bahsediyorsunuz. Bizim tek beklentimiz taraftarlarimizin takimina ne olursa olsun sahip çikmasi. Tribünleri doldurmasini istiyoruz. Sivasspor taraftariyla güzel, onlar varsa özel. Onlar varsa basari birlikte geliyor. O zaman sehrin dinamikleri sahipleniyor. Türkiye’nin her yerinde takimin gücü artiyor. Bu taraftarla alakali bir sey. Hayal ettiklerimizi hep birlikte basaracagiz."

Kaynak: İHA