Abdullah Avci Açiklamasi 'Moralimiz Yerinde, Iyi Bir Sekilde Hazirlaniyoruz'

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, Fenerbahçe maçi için morallerin yerinde oldugunu ve iyi bir sekilde hazirlandiklarini belirterek, "Umarim sadece sahanin konusuldugu, hakemin dahi konusulmadigi bir oyun olur" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasinda Fenerbahçe’yi agirlayacak olan Trabzonspor’da Teknik Direktör Abdullah Avci, basin mensuplarinin sorularini yanitladi. Bordo-mavili taraftarlari her zaman maça beklediklerini dile getiren Avci, "Trabzonspor taraftari takimina pozitif destek verdiginde her zaman fark olusturmustur. Onun için bu desteklerini sonuna kadar bekliyoruz. Su anki bütün hedeflerimizin içerisindeyiz. Trabzonspor ile Fenerbahçe, bu ülkenin en önemli domino takimlari. Bu zamana kadar birçok müsabaka oynadilar ve bundan sonra da oynayacaklar. Ne bir baslangiç ne bir son. Onun için taraftarlarimiz takimlarini ne zaman pozitif destek verdiyse, oyunun içinde kaldiysa bu enerjilerini bize verip sonuna kadar takimlarini desteklediklerinde bunun karsiligini aldik. Ben sadece onlardan bunu rica ediyorum. Topun oyunda daha fazla kaldigi, oyun formasyonlarinin konusuldugu ve oyuncu performanslarinin konusuldugu bir müsabaka bütün arzumuz, istegimiz. Bu sekilde de keyifli, enerjimiz yüksek, moralimiz iyi bir sekilde maça hazirlaniyoruz" seklinde konustu.



"Bizim enerjimiz yüksek"

Fenerbahçe maçina detayli bir sekilde hazirlandiklarini kaydeden Abdullah Avci, "Oyunun sadece bir yönlü degil iki yönü de oynaniyor. Bunu oyuncu profilleri, takimin formasyonlari belirliyor. Artik oyunun için formasyonlar degisiyor. O kadar hizli ve degisen bir oyun var. Onun için Trabzonspor büyük bir takim. Savunmasini da, hücumunu da yapacak. Duran topta ve taçta ne yapacagini bilecek. Buna detayli bir sekilde hazirlaniyoruz. Trabzonspor her zaman bu tür oyunlari iyi oynamistir. Bizim enerjimiz yüksek. Moralimiz yerinde, iyi bir sekilde hazirlaniyoruz. Umarim sadece sahanin konusuldugu, hakemin dahi konusulmadigi bir oyun olur" diye konustu.



"Sadece sahanin ve oyunun içinde kalan bir Trabzonspor olacak"

Fenerbahçe maçi hazirliklari kapsaminda pratik çalismalarin iki gün içerisinde yapilacaginin altini çizen Avci, "Daha takimla toplanti yapmadim geçen haftanin geri bildirim toplantisini yaptik. Rakiple ilgili toplantiyi yarin ve ya ertesi gün. Savunma ve hücum olarak ikiye böldük. Pratik çalismalari iki gün içerisinde yapacagiz. Takimda bu maça hazirlanmada yüksek konsantrasyon zaten var. Sadece sahanin ve oyunun içinde kalan bir Trabzonspor olacak" ifadelerini kullandi.

Bordo-mavililer, Fenerbahçe maçi hazirliklarini sürdürdü

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasinda Fenerbahçe’yi agirlayacak olan Trabzonspor, bu maçin hazirliklarini sürdürdü. Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Abdullah Avci yönetiminde yapilan antrenmanin ilk 30 dakikasi basin mensuplarini açik bir sekilde gerçeklesirken, sakatliklari bulunan Thomas Meunier ve Paul Onuachu antrenmana katilmadi. Bordo-mavililer düz kosu ve isinma ile baslayan antrenmanda taktik agirlikli çalisti.

Kaynak: İHA