Fode Koita'dan Sivassporlu Taraftarlara Destek Çagrisi

Sivasspor’un forvet oyuncusu Fode Koita, kirmizi-beyazli taraftarlara destek çagrisinda bulunarak, "Taraftarlardan bizi desteklemelerini istiyoruz. Bundan sonraki süreçte bize destek olmaya devam etsinler" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasinda deplasmanda Adana Demirspor ile karsilasacak olan Sivasspor bu maçin hazirliklarina 1 günlük iznin ardindan yeniden basladi.

Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri’nde Teknik Direktör Bülent Uygun ve yardimcilari yönetiminde gerçeklestirilen antrenman yaklasik 1,5 saat sürdü. Kosu ile baslayan antrenman isinma çalismalari ile devam etti. Daha sonra 5’e 2 top kapma çalismasi yapan kirmizi-beyazlilar, yarim sahada çift kale maçla idmanini tamamladi.

Antrenman öncesinde Sivasspor’un 33 yasindaki tecrübeli futbolcusu Fode Koita, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Hafta sonu deplasmanda Adana Demirspor ile oynayacaklari maçi degerlendiren Koita, "Tabii ki sezonun geri kalaniniza hedefimiz daha yukarilara oynamak. Ligde daha iyi yerlere gelmek. Aslinda bugüne kadar çok da güzel bir seri yakalamistik ama kendi evimizde maalesef Alanya maçinda maglubiyet geldi. Simdi bütün odagimiz Adana Demirspor maçinda olacak" dedi.



"Performansim günden güne artiyor"

Performansiyla ilgili yöneltilen soruya Koita, "Performansim günden güne artiyor. Ligin geri kalaninda performansimi artirip ekibe bu anlamda daha fazla yardimci olmak istiyorum. Artik önümüzdeki maçlarda da daha iyi performanslar gösterip, takimimiza puanlar kazandirip, ligde daha iyi yerlere gelmek istiyoruz" yanitini verdi.

"Destek istiyoruz"

Kirmizi-beyazli taraftarlardan destek beklediklerini söyleyen golcü oyuncu, "Taraftarlardan bizi desteklemelerini istiyoruz. Ligin geçtigimiz zamanlarinda bize destek oldular. Bundan sonraki süreçte bize destek olmaya devam etsinler" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA