Selçuk Inan Açiklamasi 'Takimin Basina Iki Gün Önce Geldik Ve Önemli Bir Maç Kazandik'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk Inan, 2-0 kazandiklari Besiktas maçinin ardindan, "Takimin basina iki gün önce geldik ve önemli bir maç kazandik" dedi.

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig’in 29. haftasinda konuk ettigi Besiktas’i Sorescu ve Dragus’un attigi gollerle 2-0 maglup etti. Bu sonuçla Gaziantep FK puanini 31’e yükseltirken Besiktas ise 46 puanda kaldi. Maçin ardindan degerlendirmelerde bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk Inan, galip geldikleri için mutlu olduklarini söyledi.



"Hak ettigimiz ve çok istedigimiz bir 3 puan aldik"

Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk Inan, “Takimin basina iki gün önce geldik ve Besiktas’a karsi böyle bir maç kazandik. Oyuncularimi kutluyorum. Gerçekten çok iyi bir reaksiyon verdiler ve çok iyi mücadele ettiler. Dolayisiyla önce oyuncularimi tebrik etmek istiyorum. Hak ettigimiz ve çok istedigimiz bir 3 puan aldik. Biraz nefes aldik ama henüz isimiz bitmedi. Önümüzde zor maçlar var. Isimiz kolay olmayacak. Asagidaki takimlarin puanlari bir birine çok yakin. Önemli maçlarimiz ve içeride-disarida fark etmiyorum. Çikip bir sekilde oynamaniz gerekiyor. Bugün sadece bir galibiyet aldik. Isimiz çok kolay degil. Hedefimiz ligde kalmak. Bugün golleri Rumen futbolcularimiz atti. Onlar adina çok mutluyum. Giden hocaya da emekleri için tesekkür ediyorum. Biz ekip olarak futbolculara dokunabildik. Bu konuda çok mutluyum. Oyuncularim gerçekten çok iyi niyetliler. Bunun karsiliginda da çok önemli bir galibiyet aldik. Aslinda bu kadar kisa sürede bir seyleri hizli degistirmek kolay degil ama ben buraya gelmeyi çok istedim. Ben futbolculara dokunma anlaminda kendime inaniyorum. Bu tür maçlarin stratejileri farkli oluyor. Geldigimiz günden beri neredeyse uyumadan oyuncular üzerine konustuk, kimden hangi mevkide nasil verim alabiliriz diye düsündük. Kolay olmadi" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA