'Medical Point Run' Efes Ultra Maratonu'nda Ter Döktü

Spor tutkunlarini bir araya getiren ‘Ephesus Ultra Maratonu’nun saglik sponsorlugunu IEÜ Medical Point Hastanesi üstlendi. Büyük maratona, ‘Medical Point Run’ sporculari da katildi. Medical Point Hastaneler Grubu CEO’su Veysi Kubba, “Kaliteli saglik hizmeti sunma taahhüdümüzü sürdürürken, spora ve sporculara verdigimiz önemden taviz vermeyecegiz” dedi.

2017 yilindan itibaren düzenlenen, ‘Ephesus (Efes) Ultra Maratonu’ bu yil bir kez daha spor tutkunlarini bir araya getirdi. ‘UNESCO Dünya Mirasini Kosarak Kesfet’ mottosu ile düzenlenen maratonda, yaklasik 3 bin yarismaci 6K, 12K, 27K, 42K, 61K ve 120K parkurlarinda ter döktü. 9-10 Mart 2024 tarihleri arasinda, iki ayri günde gerçeklesen maratona katilan yarisseverler, Meryem Ana Tapinagi’ndan Efes Antik Kenti’ne kadar kosarak, Selçuk’un tarihi güzelliklerini de görme imkani buldu.

“Kesfetme imkani sunuyor”

‘Ephesus (Efes) Ultra Maratonu’nun saglik sponsorlugunu üstlenen Izmir Ekonomi Üniversitesi (IEÜ) Medical Point Hastanesi’nin kosu kulübü, ‘Medical Point Run’ sporculari da maratonda yaristi. Medical Point Hastaneler Grubu CEO’su Veysi Kubba, “Türkiye’nin tarihi ve dogal güzellikleriyle ünlü sehirlerinden biri olan Izmir için her yil düzenlenen Efes Ultra Maratonu, bir spor organizasyonu olmanin ötesinde birçok açidan önem tasiyor. Bu maraton, sadece sporcular için bir mücadele alani degil, ayni zamanda dünyanin pek çok yerinden gelen sporculara Efes Antik Kenti’nin etkileyici manzaralarini da kesfetme firsati sunuyor” ifadelerini kullandi.

“Bizler için ayri gurur”

Efes Ultra Maratonu’nun saglik sponsorlugunu üstlendikleri için gurur duyduklarini dile getiren Medical Point Hastaneler Grubu CEO’su Veysi Kubba, “Hastanemizin çalisanlari tarafindan kisa bir süre önce kurulan kosu kulübümüzün, böylesi uluslararasi bir maratonda ter dökmesi bizler için ayri bir gururdur. Katilan tüm takim arkadaslarima tesekkür ediyor, tebriklerimi iletiyorum. Medical Point Hastaneler Grubu olarak, en üst düzeyde kaliteli saglik hizmeti sunma taahhüdümüzü sürdürürken, spora ve sporculara verdigimiz önemden taviz vermeyecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA