Küçük Yetenekler Florya Yolcusu

Bandirma Galatasaray Futbol Okulu’nun iki ögrencisi, Galatasaray Futbol Akademileri tarafindan seçmelere davet edildi.

Bandirma Galatasaray Futbol Okulu’nun minik yeteneklerinden 8 yasindaki Ardun Güresçioglu ve 12 yasindaki Yavuz Selim Zorlar, Galatasaray Futbol Akademileri tarafindan izlenmeye alindi. Ardun Güresçioglu ve Yavuz Selim Zorlar, 16-17 Mart tarihlerinde Florya’da düzenlenecek olan organizasyona davet edildi.

Güresçioglu ve Zorlar’in gösterdikleri basariyi ödüllendirmek adina Bandirma Galatasaray Futbol Okulu’nda etkinlik düzenlendi.

Etkinlikte konusan Bandirma Galatasaray Futbol Okulu Sorumlusu Hakan Yücel, “Bandirma’nin yetenekli futbolculari, Istanbul’da büyük bir firsat yakaladi. Galatasaray Anadolu Yakasi Merkez Futbol Okulu’nda gerçeklestirilen seçmelerde, 2016 yas grubundan Ardun Güresçioglu ve 2012 yas grubundan Yavuz Selim Zorlar, antrenör ve scoutlar gözetiminde performanslarini sergiledi. Futbol Akademisi hocalarinin dikkatini çektiler ve Bandirma’nin genç yetenekleri Florya’ya davet edilerek Istanbul’da gelisim çalismalarina dahil edildiler” dedi.

Ardun Güresçioglu ve Yavuz Selim Zorlar, ileride Galatasaray’da oynamayi hedeflediklerini dile getirirdiler. Minik futbolcularin ebeveynleri ise ise her zaman çocuklarinin yanlarinda duracaklarini ve destek olacaklarini belirttiler.

Kaynak: İHA