Konyaalti'nin Mavi Kelebekleri Galibiyete Doymuyor

Konyaalti Belediye Spor Kulübü Kadin Hentbol Takimi “Mavi Kelebekler”, Hentbol Kadinlar Süper Ligi 18. hafta maçinda, Tekirdag Süleymanpasa Sportif A.S. takimini 38-23 maglup ederek ligde üst üste 16’nci galibiyetini aldi.

Hentbol Kadinlar Süper Ligi 2023-2024 sezonunda su ana kadar oynadigi tüm maçlarini kazanan ve bu basarisini devam ettirmek isteyen Konyaalti Belediye Spor Kulübü Kadin Hentbol Takimi, lige verilen milli aranin ardindan evinde Tekirdag Süleymanpasa Sportif A.S. ile karsilasti. Karsilasmanin ilk düdügünden sonuna dek rakibine karsi üstün bir oyun sergileyen Mavi Kelebekler, maçin ilk devresini 21-11 önde kapatarak soyunma odasina rahat gitti. Ilk yaridaki üstünlügünü maçin sonuna da yansitan Konyaalti, Tekirdag ekibini 38-23 maglup etti ve ligdeki galibiyet serisini 16 maça çikardi.

Maçin en skorer oyuncusu, attigi 8 golle Konyaalti’ndan Ceylan Aydemir olurken; Mavi Kelebekler’in tecrübeli kalecisi Sevilay Imamoglu Öcal yaptigi kritik kurtarislarla maça damga vurdu. Konyaalti Belediye Spor Kulübü Kadin Hentbol Takimi, Hentbol Kadinlar Süper Ligi’ndeki bir sonraki maçta, Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü ile 17 Mart Pazar günü saat 16.00’da deplasmanda karsilasacak.

Kaynak: İHA