Göztepe, 10 Puanlik Avantaj Yakaladi

Göztepe, en yakin takipçisi Kocaelispor’un puan kaybettigi haftada hata yapmayarak puan farkini 10’a çikardi ve Süper Lig için büyük bir avantaj elde etti.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe, 26. hafta mücadelesinde Sanliurfaspor’a konuk oldu. Izmir ekibi, düsme hattindan kurtulmak isteyen rakibini Billel Messaoudi’nin golüyle 1-0 maglup etti. Bu sonuçla birlikte puanini 55’e yükselten Göztepe, Kocaelispor’un da kaybetmesiyle aradaki puan farkini 10’a çikardi. Sari-kirmizililar, ligin bitimine 8 maç kala önemli bir avantaja imza atti.

Öte yandan Sanliurfaspor maçinin ardindan önemli açiklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Süper Lig için ellerinden geleni yapmalari gerektigini belirterek, “Bizim için önemli ve degerli bir galibiyet oldu. Hem rakibimiz hem de biz iyi mücadele ettik. Bir mücadele maçi oldu. Iki takim da kazanmak için oynadi ama biz daha fazla firsat yakaladik. Bu yüzden kazanmayi hak ettigimizi düsünüyorum. Müsabkanin ikinci devresinde rakibimize biraz insiyatif verdik ama yine de pozisyonlar yakaladik. Biz tüm maçi yüksek seviyede ve dinamik bir sekilde oynamaliyiz. Sürekli gelismeli ve daha ileriye gitmeliyiz. Süper Lig’e yükselmek için her seyimizi vermeliyiz. Teknik ekip, oyuncularimiz ve tüm takim çok siki bir sekilde çalismali ve sahada her seyimizi vermeliyiz. Çünkü muhtesem bir taraftarimiz var ve bizi inanilmaz bir sekilde destekliyorlar” dedi.

Kaynak: İHA