Fernando Santos Açiklamasi 'Bugün Rakip Bizden Daha Iyi Oynadi, Sorumluluk Bana Ait'

Besiktas Teknik Direktörü Fernando Santos, 2-0 maglup bitirdikleri Gaziantep FK maçinin ardindan, "Bugün rakip bizden daha iyi oynadi, sorumluluk bana ait" dedi. Takimin kötü gidisati ve baski hissedip hissetmedigiyle ilgili soruya da cevap veren Santos, "Baski hissetmiyorum" ifadesini kullandi.

Besiktas, Trendyol Süper Lig’in 29. haftasinda konuk oldugu Gaziantep FK’ya 2-0 maglup oldu. Bu sonuçla Besiktas 46 puanda kalirken Gaziantep FK ise puanini 31’e yükseltti. Maçin ardindan degerlendirmelerde bulunan Besiktas Teknik Direktörü Fernando Santos, maglup olduklari için üzgün olduklarini söyledi.

Maç sonu düzenlenen basin toplantisinda konusan Fernando Santos, “Bugün rakip bizden daha iyi oynadi. Savunmada daha iyilerdi ve firsatlardan faydalandilar. Bugün biz yeterince iyi degildi. Sorumluluk bana ait. Bu sorumlulugu hoca olarak aliyorum. Rakibimiz bizden iyiydi. Bizim de bazi pozisyonlarimiz vardi ama bugün maglup olduk. Içeride takim olarak daha farkli bir oyun oynamamiz gerektigini konustuk. Daha iyi oynamamiz gerekiyor. Rakibimizin analizini de yapmistik ama istedigimiz sonucu alamadik. Sorumluluk bende, taraftarlarimizdan özür diliyoruz. Geçen hafta erken gol yedik ama baski yaptik. Özellikle 1 puan alacak firsatlar yakalamistik ama bugün bunlari yapamadik. Daha fazla mücadele etmemiz gerekiyor. Bugün kopuk ve daha bireysel oynadik. Daha önce maçi kazandigimiz ama iyi oynamadigimiz maçlar olmustu ama bugün iyi oynamadik" ifadelerini kullandi.

"Baski hissetmiyorum"

Takimin son haftalardaki kötü performansi ve bir tasarrufu olup olmayacagi ile ilgili soruya da cevap veren Santos, "Baski hissetmiyorum. Üzerimde hissettigim tek baski Besiktas’i daha iyi bir takim haline getirme baskisi. Bunun disinda bir baski hissetmiyorum. Iyi yapmadigimiz seyleri degistirmek yapabilecegimiz en iyi sey olacak. Bu konuda da sorumlulugu ben aliyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA