Eyüpsultan'da Yapimi Tamamlanan 'Göktürk Spor Sahasi Ve Tesisleri' Futbol Tutkunlariyla Bulustu

Eyüpsultan Belediyesi tarafindan Göktürk Spor Sahasi düzenlenen programla hizmete açildi. Programa, vatandaslar yogun ilgi gösterdi.

Spor malzeme destegi, saha ve tesislesme gibi konularda her zaman kulüplerin yaninda olan Baskan Deniz Köken bugüne kadar ilçeye 15 spor sahasi kazandirdi. Bu kapsamda yapimi tamamlanan Göktürk Spor Sahasi da açilisi yapilarak futbolseverlerle bulusturuldu. Sahanin açilisina Baskan Deniz Köken’le birlikte AK Parti Eyüpsultan Ilçe Baskani Muhammet Vanlioglu, Eyüp Kulüpler Birligi Baskani Ali Riza Yavuz, Göktürk Spor Kulübü Baskani ayni zamanda Eyüpsultan Belediyesi Baskan Yardimcisi Muhammet Çakir, yesil sahalarin basarili ve sempatik ismi Yattara, amatör spor kulüp yöneticileri, meclis üyeleri, mahalle muhtarlari, genç sporcular ve çok sayida vatandas katildi.

Açilis kurdelesinin kesilmesinin ardindan Baskan Deniz Köken’e ilçede spora yaptigi yatirimlar ve kulüplere verdigi destekten dolayi kulüplerin yöneticileri tarafindan plaket ve forma hediye edildi.Göktürk Spor Kulübü’nün yani sira birçok önemli müsabakaya da ev sahipligi yapacak olan Eyüpsultan Belediyesi Futbol Spor Kulübü Tesisleri’nde, 9 takim soyunma odasi, hakem odalari, 2 idare ofisi, 2 teknik odasi, çamasirhane, mescit, kondisyon odasi bulunuyor.

“Dönemimizde 16 futbol sahasi yaptik”

Yeni dönemde spor salonlarinin yapimina agirlik vereceklerini vurgulayan Baskan Deniz Köken, “Bu bizim 16’inci sahamiz oldu. Dönemimizde 16 tane futbol sahasi yapmis olduk. Saha isi bitti artik insallah spor salonlarina geçiyoruz. Bir Araphan’in sorunu var bir de Sakarya’daki Esenay’in sorunu var, onlari da çözecegim insallah. Ondan sonra salon sporlarina geçiyoruz. Ilk spor salonunu Göktürk’e yapiyoruz. Hisar Okullari’nin arka tarafinda çaprazinda kalan alanimizin imar sorununu çözüyoruz ve spor salonumuzun yapimina basliyoruz. Osmanli Park’in içine bir spor salonu oturtacagiz. Artik salon sporlarinda markalasmamiz lazim. Eyüp Stadi’ni da insallah spor bakanligimizla beraber hayata geçirmis olacagiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA