Bu Sefer Örnek Davranis Hakemden

Kayseri Seker 1. Amatör Küme Play-Off final maçinda omuzu çikan Günessporlu Seyh Ismail Orhan’a ilk müdahaleyi saglikçi yardimci hakem Ibrahim Çolak yapti.

Kayseri Seker 1. Amatör Küme Play-Off final maçinda E.M.Dögerspor ile Günesspor, Argincik Stadi’nda karsi karsiya geldi. Mücadelenin 30. dakikasinda Günesspor’un savunma oyuncusu Seyh Ismail Orhan, rakibi ile girdigi ikili mücadele sonrasi yerde kaldi. Aldigi darbe sonrasi sol omuzu çikan tecrübeli futbolcuya ilk müdahaleyi saglikçi olan maçin yardimci hakemi Ibrahim Çolak yapti ve oyuncunun çikan omuzunu yerine oturttu. Kayseri Sehir Hastanesi’nde yogun bakim hemsiresi olan yardimci hakem Ibrahim Çolak’in müdahalesinin ardindan çagrilan ambulansla Seyh Ismail Orhan’in kontrolleri yapildi.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri Gözlemcileri Dernegi Kayseri Subesi’nden yapilan açiklamada, “Oyuncu sagligi önceligimizdir. Ilimiz futbol hakemlerinden Ibrahim Çolak, sahalarda ender görülen bir davranista bulunmustur. Meslek hayatina Kayseri Sehir Hastanesi’nde yogun bakim hemsiresi olarak devam eden Ibrahim Çolak, 1. Amatör Küme Play-Off final müsabakasinin 30. dakikasinda rakibiyle çarpisarak omzu çikan Günesspor oyuncusuna saha içerisinde ilk müdahalede bulunmus ve çikan omuzu yerine oturtmustur. Bu örnek davranisindan dolayi hakemimizi kutlar, basarilarinin devamini dileriz” denildi.

Kaynak: İHA