Anneler Ve Çocuklar, Orynatiring'de Yaristi

Kütahya Kent Park’ta düzenlenen 8 Mart Dünya Kadinlar Günü etkinliginde anne ve çocuklar, Oryantiring müsabakasinda yaristilar.

Kütahya Kent Park’ta gerçeklestirilen yarismalarda Küçük, Yildiz, Genç ve Büyük kategorilerinde sporcular yaristi. Park alaninda hedef bulmak için birbirleriyle yarisan ögrenciler, kiyasiya mücadele ettiler. Harita ve pusula yardimiyla hedefleri en kisa sürede sirayla bulmak için yarisan küçük, yildiz, genç ve büyük kategorisindeki sporcularin yani sira veliler de yarista yer aldi.

Yaklasik 100 sporcunun katildigi Dünya Kadinlar Günü yarismasinda derece elde eden sporcular yarisma sonunda madalyalari takdim edildi.

Kütahya Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Oryantiring antrenörü Nadire Ulutas, "Dünya Kadinlar Günü’nü kutlamak amaciyla yapmis oldugumuz yarismayi bitirmis olduk. Bugün hem veliler, hem de ögrenciler genç kiz, genç erkek, yildiz kiz, yildiz erkek, küçükler ve büyükler olmak üzere toplamda 6 kategori ile yarismamizi tamamladik. Velilerimiz, ilk katilimlari olmasina ragmen bundan çok zevk aldilar ve bundan sonra da devam etmek istediklerini belirttiler. Ileri zamanlarda anneler gününüde kutlayarak sportif faaliyetlerde bulunacagiz. Katilim saglamak isteyen annelerimiz olursa Oryantiring ile ilgili Gençlik Spor il Müdürlügü’nden bizlere ulasabilirler" dedi.

Kaynak: İHA