Sarayköy'de Kick Boks Heyecani Yasanacak

03 Mart 2024 tarihlerinde Sarayköy Spor Salonunda yapilacak. Türkiye’nin tek Kick Boks Ligi olma özelligi tasiyan organizasyona 27 ilden 950 sporcu katilacak.



Denizli’de sportif organizasyonlar hiz kesmeden devam ediyor. 6.’si düzenlenen Illerarasi Kick Boks Ligi’nin 1. Etap Müsabakalari 02-03 Mart 2024 tarihlerinde Denizli’nin ev sahipliginde Sarayköy Spor Salonunda yapilacak. Miniklerden büyüklere farkli kategori ve sikletlerde yapilacak müsabakalar tartilarla birlikte 2 gün sürecek. Denizli Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ile Türkiye Kick Boks Federasyonu Denizli Temsilciligi isbirliginde düzenlenecek yarismalar için hazirliklar devam ediyor. Sarayköy Spor Salonunda ilk gün tartilarinin ardindan ring ve tatamilerde müsabakalara start verilecek. Türkiye’nin tek Kick Boks Ligi olma özelligi tasiyan organizasyona 27 ilden 950 sporcu katilacak. Yarismalarin seremonisi 02 Mart 2024 Cumartesi günü saat 15.00’da olacagi bildirildi.



Yarismalara ev sahipligi yapacak Denizli Gençlik ve Spor Il Müdürü Ömer Ilman, tecrübeli kadrolariyla yeni bir organizasyona daha hazir olduklarini kaydetti.

Kick Boks Liginin etaplar halinde her zaman yogun katilimla yapildigini belirten Ilman, sporcularin ringde olan rekabetinin, müsabakalar sonunda dostluk görüntüleriyle tamamlanmasini dilediklerini söyledi.

Tüm sporculara basarilar dileyen Ilman, sporseverleri Kick Boks yarismalarini izlemeye davet etti.

Kaynak: İHA