Sami Ugurlu Açiklamasi 'Avrupa Kupalarina Gitmeyi Kendimize Hedef Koyduk, Bu Hedefin Pesinden Gidecegiz'

Kasimpasa Teknik Direktörü Sami Ugurlu, Sivasspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, “Oyunumuzu daha da gelistirerek sonuna kadar Avrupa kupalarina gitmeyi kendimize hedef koyduk. Bu hedefin pesinden de gitmeye çalisacagiz” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasinda Kasimpasa, sahasinda karsilastigi Sivasspor ile 0-0 berabere kaldi. Mücadelenin ardindan basin toplantisinda karsilasmayi degerlendiren Kasimpasa Teknik Direktörü Sami Ugurlu, “Öncelikle sizlere daha keyifli maç izletmek isterdik. Daha pozisyonlu, gollü, aksiyonlu maç izletmek isterdik ancak oyun buna çok müsaade etmedi. Yükselisi devam eden bir Sivas takimi ve son maçi kaybetse de oyun olarak her geçen gün üzerine koyan Kasimpasa vardi. Rakibin deplasmanda oynadigi için biraz daha geriye çekilmesi çok normaldi. Zaten bekliyorduk. Biraz daha geride kalip geçis oyunu oynayacaklardi. Ön bölgede daha çok topu tutmaya çalistik. Kullandigimiz sadece 5 kornerin 2’sinde gole yaklastik. Baktigimizda aslinda bizim adimiza kisir geçmis bir maç diyebiliriz. Tabii bunun en büyük etkisi rakibin kurgusu ve plani. Almis olduklari puandan dolayi onlari da kutluyorum” ifadelerini kullandi.

“Avrupa kupalarina gitmeyi kendimize hedef koyduk”

Her maça kazanmak için çiktiklarini ve hedeflerinin Avrupa kupalarinda olmak oldugunu da söyleyen Ugurlu, “Bizim her maç hedefimiz 3 puan. Hangi deplasman olursa olsun. Fenerbahçe deplasmaninda da gördük geçen hafta. Her maçi iyi oynamak, keyif almak, keyif vermek için çikiyoruz. Ancak bugün istediklerimizi sahaya yansitamadigimizi söyleyebilirim. Biz oyuncu profiline göre en dogru, en iyi oyunu sergilemeye çalisiyoruz. Buna devam da edecegiz. Bir iddiamiz var, hiçbir zaman pes etmeden sonuna kadar bu iddiamiza devam edecegiz. Oyunumuzu daha da gelistirerek sonuna kadar Avrupa kupalarina gitmeyi kendimize hedef koyduk. Bu hedefin pesinden de gitmeye çalisacagiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA