Rizespor 3 Puan Hasretini Gidermek Istiyor

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’in 28. haftasinda yarin saat 16.00’da sahasinda oynayacagi Kayserispor maçi hazirliklarini yaptigi antrenmanla tamamladi.

Mehmet Cengiz Tesisleri’nde Teknik Direktör Ilhan Palut yönetiminde gerçeklestirilen idman, isinma hareketleri ile basladi.

5’e 2 pas çalismasiyla devam eden antrenman, dar alanda taktik çalismasiyla tamamlandi. Yesil-mavili ekip son olarak ligin 22. haftasinda Trabzonspor’u maglup etti. Sonrasinda evinde ve deplasmanda galibiyet sevinci yasamayan Rizespor, Kayserispor maçindan 3 puan almak istiyor.

28. randevu

Çaykur Rizespor ile Kayserispor, bugüne kadar Süper Lig’de 27 kez rakip oldu. Söz konusu maçlarda yesil-mavililer 8, Kayserispor da 11 kez sahadan galibiyetle ayrildi. 8 müsabaka da beraberlikle sonuçlandi. Söz konusu maçlarda Rize 27 gol atarken, Kayseri ise 33 gol kaydetti.

Ligin ilk yarisinda oynanan müsabaka 3-1 Kayserispor’un üstünlügüyle sona erdi.

Burak Pakkan düdük çalacak

Çaykur Rizespor - Kayserispor karsilasmasini Burak Pakkan yönetecek. Pakkan’in yardimciliklarini Samet Çiçek ve Ali Tuna yapacak. Müsabakanin 4. hakemi ise Mehmet Türkmen olacak.

Kaynak: İHA