MSK Basantrenörü Can Sevim Açiklamasi 'Galibiyet Serimizi Sezon Sonuna Kadar Sürdürmek Istiyoruz'

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde son 9 maçindan galibiyetle ayrilan İçel Büyüksehir Belediyesi (MSK), OGM Ormanspor maçini da kazanarak seriyi sürdürmek istiyor.

Geçen hafta sahasinda agirladigi Kocaeli Büyüksehir Belediye Kagitspor galibiyetiyle puanini 45’e yükselterek 3. siraya yerlesen MSK, 3 Mart’ta OGM Ormanspor’la yapacagi maçin hazirliklarini sürdürdü.

MSK Basantrenörü Can Sevim, özellikle son haftalarda iyi bir çikis yakaladiklarini belirterek, takim içinde güzel bir kimyanin olustugunu dile getirdi. Takimdan 5 oyuncunun ayrimasinin ardindan yerlerine 5 oyuncu transfer ettiklerini ifade eden Sevim, "Farkli zamanlarda gelen oyuncularimizin istedigimiz sisteme alisip beraber oynamayi ögrenmeleri biraz zaman aldi. Her gelen oyuncuda bu süreç uzadi. Ama yapmak istedigimiz o agresif yapiyi, savunmada minimum sayiyi yiyen, hizli bir sekilde açik saha geçen, daha atlet, çembere dikine gidebilen bir takim olusturmayi basardik. Zaman içerisinde de bunu yari sahadaki hücum sistemimizle, savunmadaki agresifligimizle birlestirerek, üst üste galibiyetler aldik" dedi.

Galibiyet serisini sezon sonuna sürdürmek istediklerini vurgulayan Sevim, "Daha oynayacagimiz 8 maç var ve hepsini kazanmak istiyoruz. Ondan sonra da play-off’larda da iyi oyunumuzu sürdürerek süper lige çikmayi hedefliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA