Fernando Santos'un Ilk Derbi Sinavi

Besiktas Teknik Direktörü Fernando Santos, 3 Mart Pazar günü Galatasaray ile oynayacaklari müsabakayla birlikte Süper Lig’de ilk kez derbi heyecani yasayacak.

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasinda Besiktas, 3 Mart Pazar günü Galatasaray’i konuk edecek. Bu müsabakayla siyah-beyazlilarin Portekizli teknik direktörü Fernando Santos, ilk kez derbi heyecani yasayacak.

Süper Lig’in 20. haftasindaki Fatih Karagümrük mücadelesiyle takimin basina geçen Santos, ligde çiktigi 8 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 maglubiyet aldi. Bu süreçte 9 gol atan siyah-beyazlilar, aglarinda 5 gol gördü.

Son 5 resmi müsabakada kalesinde gol görmedi

Türkiye Kupasi çeyrek finalinde de Konyaspor’u 2-0’la geçen Besiktas, Portekizli çalistirici idaresinde ligde ve kupada oynadigi son 5 resmi müsabakada kalesine duvar örmeyi basardi.

Besiktas, ligin 23. haftasinda 28 Ocak 2024 tarihinde Sivasspor’a deplasmanda 1-0 kaybettigi mücadeleden beri gol yemiyor.

Santos iç sahada kaybetmiyor

Fernando Santos, siyah-beyazlilarin basinda lig ve kupada Tüpras Stadyumu’nda 6 maça çikti. Bu karsilasmalarda 5 galibiyet, 1 beraberlik alan Kartal, maglubiyet yüzü görmedi.

Söz konusu mücadelelerde fileleri 13 kez sarsan Besiktas, rakiplerine ise gol izni vermedi

Kaynak: İHA