Denizli Büyüksehirden 177 Futbol Hakemi, Gözlemci Ve Saha Komiserlerine Destek

Denizli Büyüksehir Belediyesi, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Dernegi Denizli Subesine kayitli 177 futbol hakemi, gözlemci ve saha komiserine esofman takimi ve tisört destegi verdi. Törende Baskan Zolan’a üzerinde FIFA Hakemlerinin imzalarinin da bulundugu forma hediye edildi.



Denizli Büyüksehir Belediyesi, spora ve sporculara destek vermeye devam ediyor. Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Dernegi Denizli Subesine 177 futbol antrenörüne esofman takimi ve tisörtten olusan destek yardimini dagitti.

Büyüksehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçeklesen programa Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Ilman, Denizli ASKF Baskani Feyyaz Cesen, Il Hakem Kurulu Baskani Özmen Atalay, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Dernegi Denizli Sube Baskani Sercan Oturakli, Süper Lig Hakemi Ümit Öztürk, futbol hakemleri, gözlemciler, saha komiserleri ve davetliler katildi.

Baskan Osman Zolan burada yaptigi konusmada, sporu çocuklar ve gençler ile bulusturmak için birçok faaliyetler yaptiklarini ve imkan sagladiklarini belirterek, “Gençlerimizin hayalleri, hedefleri var, onlarin önünü açmak bizim asli görevimiz. Sportif anlamda gençlerimiz isin keyfini yasiyor ama hakem olup, adaleti saglamak çok önemli. Adrenalin yüksek oldugu müsabakalarda gençlerimizi kontrol edebilmek kolay degil, zor bir göreviniz var. Allah kolaylik versin, basarilar versin” diye konustu.



Sporcunun dostu Baskan Zolan’a tesekkür

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Dernegi Denizli Sube Baskani Sercan Oturakli, hakemlere verdigi deger ile spor ve sporculara destekleri nedeniyle Baskan Osman Zolan’a tesekkür etti. Il Hakemler Kurulu Baskani Özmen Atalay ise, malzeme destegi konusunda hiçbir zaman hakem camiasindan uzak kalmyan Baskan Zolan’a sükranlarini iletti. Denizli ASKF Baskani Feyyaz Cesen, Denizli olarak çok sansli olduklarini amatörler basta olmak üzere sporun ve sporcunun dostu Baskan Osman Zolan’a destekleri için tesekkür etti. Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Ilman da, hakemlerin spor içerisinde çok önemli bir unsur oldugunu, emeklerinden dolayi tesekkür ederek, kentte her türlü sporun ileriye gitmesi için her konuda Büyüksehir Belediyesinin kendilerine destek oldugunu söyledi.

Konusmalarin ardindan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Dernegi Denizli Sube Baskani Sercan Oturakli, Baskan Zolan’a üzerinde FIFA Hakemlerinin imzalarinin da bulundugu forma hediye etti. Baskan Zolan daha 177 futbol hakemi, gözlemci ve saha komiserine esofman ve tisörtleri verildi.

Kaynak: İHA