Beyazgül Sampiyon Futbolculari Tebrik Etti

Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Sanliurfa Subesini ziyaret ederek kentte faaliyet gösteren kulüplerin yöneticileriyle bir araya geldi. Beyazgül, amatör takimlar ve sporculara her zaman destek sagladiklarini söyledi.

Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, kentte faaliyet gösteren amatör takimlarin yöneticileriyle bir araya geldi. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Sanliurfa Sube Baskanliginda gerçeklesen ziyarette Baskan Beyazgül, kentte gençlere yönelik yapilan çalismalari aktardi.

ASKF Sanliurfa Sube Baskani Adnan Yükselir ve Amatör Spor Kulüpleri yöneticileriyle bulusan Baskan Beyazgül, Sanliurfa U18 ligini sampiyon olarak tamamlayan 63 Urfa Spor kulübüne ve sporcularina esofman takimi hediye etti.

Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, “Amatör spor kulüpleri yöneticileri bizler için çok önemlidir. Elinden tutulan çocuklarimiz faydali islere yöneliyor. Onlara spor yapma imkani sunuyorlar. Gençlerimiz ve çocuklarimiz bir yandan spor yapip fiziklerini gelistirirken diger yandan kötü aliskanliklardan uzak tutulmus oluyor. Yöneticilerimiz aslinda bizler için birer önder ve liderdir. Çocuklarimizi sporla bulusturan yöneticilerimize ayrica tesekkür ediyorum. Bütün bu islerin STK’lar tarafindan yapilmasi çok deger kazaniyor. Bizler sizlere yardimci olmak için variz. Kentte gençlere yönelik yapacagimiz çalismalarimizi ASKF yöneticilerimizle istisare ediyoruz. Sizlerden gelen her talep spor ve gençlik içindir. Pandemi döneminde çok sikintilar oldu ama gençlere yönelik yapilan çalismalari aksatmadan sürdürdük. Sanliurfa olarak çok zor ve çok büyük isleri bitirdik. Gençlik için yaptigimiz çalismalar devam ediyor. 47 spor salonu açtik, gençlik merkezleri sayisini 26’ya çikardik. Sanliurfa Büyüksehir Belediyemiz ile Gençlik ve Spor Bakanligimizin çalismalariyla kentte 6 spor merkezi daha yapiyoruz ve bu merkezlerimizin insaat çalismalarinin yüzde 90 oraninda tamamlandi. Çevre düzenlemesi ve iç tefrisatin ardindan 6 spor merkezimizi gençlerin hizmetine sunacagiz’’ dedi.

ASKF Sanliurfa Sube Baskani Adnan Yükselir ise sporculara yapilan desteklerden dolayi tesekkür etti.

Kaynak: İHA