Besiktas'ta Derbide Gözler Semih Kiliçsoy'da Olacak

Süper Lig’de oynadigi son 10 maçta 9 gol kaydeden ve takiminin en golcü oyuncusu konumuna bulunan Besiktas’in 18 yasindaki futbolcusu Semih Kiliçsoy, Galatasaray karsisinda da takiminin en büyük kozu olacak.

Besiktas, Trendyol Süper Lig’in 28. haftasinda 3 Mart Pazar günü Galatasaray’i agirlayacak. Geride kalan 27 maçta 14 galibiyet, 4 beraberlik, 9 maglubiyet sonucu 46 puanla dördüncü basamakta yer alan siyah-beyazlilar, sari-kirmizililarin 26 puan gerisinde yer aliyor.

Sampiyonluktan oldukça uzaklasan ve rotayi Türkiye Kupasi’na çeviren Kartal, derbi zaferiyle hem taraftarini mutlu etmek hem de ligde elde ettigi 4 maçlik yenilmezlik serisini sürdürmenin pesinde.

Santos’un kozu Semih Kiliçsoy

Siyah-beyazli takimin Portekizli çalistiricisi Fernando Santos’un, Galatasaray karsisindaki en büyük kozu genç futbolcu Semih Kiliçsoy olacak. Bu sezon ligde 14 müsabakada görev alan ve son 10 maçta ise 9 gol, 1 asist kaydeden Semih, pazar günü de ileri uçta sari-kirmizili aglari sarsmak için mücadele edecek.

Süper Lig’de takiminin en skorer futbolcusu konumunda bulunan 18 yasindaki oyuncu, Çaykur Rizespor ve Trabzonspor filelerine 2 gol gönderirken, Hatayspor, Kasimpasa, Karagümrük, Konyaspor ve Istanbulspor maçlarinda da 1’er kez gol sevinci yasadi.

Semih atiyor, Besiktas kazaniyor

Besiktas, Semih Kiliçsoy’un gol sevinci yasadigi 7 karsilasmasinin 6’sindan galip ayrilirken, sadece Kasimpasa’ya 3-1 kaybetti. Ayrica söz konusu 6 müsabakanin 5’inde de ilk goller genç futbolcudan geldi.

Hatayspor, Karagümrük, Trabzonspor, Konyaspor ve Istanbul maçlarinin ilk gollerini atan Semih, siyah-beyazlilarin 4-0 kazandigi Rizespor mücadelesinde takiminin ikinci ve üçüncü gollerine adini yazdirmisti.

Kaynak: İHA